Je hebt Gjald in handen

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

De missie van Gjald

Onze missie

Jou helpen bij het ontgrendelen van je volledige potentieel

Je hebt Gjald in handen met Maeike, Dylan, Laurean en Tolek

Ervaren consultants die strategisch met je meedenken

Om het maximale uit AFAS te halen heb je meer nodig dan wat handige workflows. AFAS moet een stevig fundament vormen voor je bedrijfsvoering en bijdragen aan je strategische doelen. Daarom kijken wij verder dan de technologie. We starten aan het einde. Wat wil je uiteindelijk bereiken met AFAS? Vanuit daar kijken we wat daarvoor nodig is. Zo ontgrendel jij straks je volledige potentieel.


“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft. “
-Ellen de Witte

Zo maken we het verschil

Inspirerend

Er is meer mogelijk dan je denkt. Wij laten je nieuwe wegen naar succes zien.

Doelgericht

Met onze ‘high performance’-instelling helpen we je om al jouw ambitieuze doelen te behalen.

 

Ondernemend

Wij snappen dat AFAS slechts een tool is en denken mee met je business.

Onze werkwijze helpt jou aan maximaal resultaat

Bij elk project doorlopen we een aantal cruciale stappen, die bijdragen aan maximaal resultaat. Zo starten we met een duidelijk projectplan, zetten we een projectorganisatie op en doen we een uitgebreide inventarisatie. We merken het keer op keer: onze werkwijze maakt het verschil.

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.”
-Allard Donker

 

 

Onze mensen

Wij halen niet alleen graag het maximale uit AFAS, maar ook uit onszelf. We zijn kritisch, authentiek en zelfbewust. Onmogelijk bestaat bij ons niet. In handen van Gjald worden problemen uitdagingen. Uitdagingen waarin we maar al te graag onze tanden zetten. Met die ‘high performance’-instelling helpen we je om al jouw ambitieuze doelen te behalen.

Robin Timmer
Elisa Grooten
Celina Santing

“Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen.” 
-Ton Ravensbergen

De succesverhalen van onze klanten