AFAS Consultancy

Zet AFAS optimaal in voor een succesvolle bedrijfsvoering met de consultancy van Gjald

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses

Het resultaat van AFAS implementatie van Gjald

Bespaar kosten

Bespaar kosten

Door de doorlooptijden en automatiseringsgraad te verbeteren, kun je kostenbesparing realiseren
Gjald dashboard

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van AFAS

Met een nulmeting of performance check krijg je snel inzicht in het verbeterpotentieel of potentieel om AFAS in te zetten
Klantgericht

Werk klantgericht

Door processen optimaal klantgericht in te richten kun je klanten snel te woord staan

Deze diensten bieden we je

Optimalisatie

Hoe kun je de software van AFAS maximaal inzetten? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. We werken op basis van afroep of gaan resultaatgericht te werk door middel van een project. Lees meer

Nulmeting & advies

Met een nulmeting licht Gjald je huidige inrichting van de AFAS software door. Je hebt een wens om te optimaliseren maar weet niet precies wat het verbeterpotentieel is. We onderzoeken de huidige en gewenste situatie en geven in een rapport advies om je bedrijfsvoering te verbeteren, gericht op optimale samenhang tussen mens, proces en systeem. Lees meer

Quick scan

Onze Quick Scan geeft inzicht in je huidige inrichting. In welke mate zijn je processen geautomatiseerd en waar liggen kansen? We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software.

Lees meer

Gjald AFAS Consultancy: ontgrendel je volledige potentieel

Wij helpen je het verbeterpotentieel in kaart te brengen en realiseren snel resultaat. Is er veel onbekendheid met betrekking tot de mogelijkheden van de software en hoe deze maximaal in te zetten? Of werk je al met de software van AFAS, maar ben je niet tevreden of onzeker over het benutten van de volledige potentie van de software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.

Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Je hebt de software van AFAS aangeschaft om doelen te bereiken en kosten te besparen. Echter, na de implementatie weet je niet goed hoe verder. Gjald geeft inzicht in het verbeterpotentieel en advies over het inzetten van de software.  

Meer weten

Je wilt graag aan de slag om meer processen te digitaliseren en te automatiseren maar je weet niet goed wat de (on)mogelijkheden van de software zijn. Laat je inspireren door Gjald! Met digitalisering is snel winst te boeken, zodat jij je meer op adviestaken kunt richten.

Meer weten

Je wilt graag de organisatie inspireren met de mogelijkheden van de software van AFAS en proactief doorontwikkeling stimuleren. Je wordt graag geïnspireerd en meegenomen in de mogelijkheden. Door middel van een quick scan of nulmeting heb je snel inzicht in het verbeterpotentieel.

Meer weten

Gjald AFAS Consultancy is geschikt voor …

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl