Opzetten en advies beheerorganisatie

Met een goede beheerorganisatie kun je jouw AFAS-omgeving proactief doorontwikkelen en voorwaarden scheppen voor de verbetering van je producten en dienstverlening.

AFAS software logo wit png

Door het maximale uit AFAS te halen maak je je bedrijf succesvoller en dus leuker.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Beschik over een goede beheeromgeving

Zet met Gjald samen een kwalitatief goede beheeromgeving op, voor doorontwikkeling van de software en voor het beantwoorden van vragen

Planmatige aanpak

Ontwikkel duidelijke profielen

Gjald zorgt dat er duidelijke profielen binnen de beheerorganisatie zijn, zodat iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden kent

Capaciteit icon

Beheer kostenefficiënt

Met Gjald beheer je de software efficiënt en effectief, zodat kosten van digitalisering en automatisering van processen laag blijven

Verhoog het niveau van beheer van je AFAS-omgeving

Gjald werkt op projectbasis samen met je aan implementatie of optimalisatie van (onderdelen) van AFAS Profit. Wil je de huidige inrichting stapsgewijs en proactief door ontwikkelen, dan is het noodzakelijk om het beheer van je omgeving goed te organiseren. Gjald biedt advies voor het opzetten van een kwalitatief hoogwaardige beheerorganisatie. Daarmee creëer je een omgeving waarmee je organisatie voorwaarden schept om processen, producten of diensten te kunnen verbeteren.

Je hebt Gjald in handen met Rene, Hilde, Elisa, Rik en Stefan

Als directeur of bestuurder wil je graag dat je investering in bedrijfsvoering tot het gewenste resultaat leidt. Door het opzetten van een beheerorganisatie zorg je ervoor dat vragen voor doorontwikkeling gestructureerd worden opgepakt en worden opgevolgd.

Meer weten

Als HR- of finance manager ben je graag in control en wil je je werk met plezier doen. Gjald helpt je tijdens een implementatie of optimalisatie een beheerorganisatie opzetten zodat vragen vanuit de organisatie effectief opgepakt kunnen worden. Daarbij werken we vanuit een bewezen methode en best practices.

Meer weten

Applicatiebeheerders halen samen met Gjald het maximale uit de software en zorgen ervoor dat gebruikers en key users goed worden ondersteund in dagelijkse werkzaamheden. We zetten een effectieve beheerorganisatie neer zodat jij ervan verzekerd bent dat je key users en gebruikers goed kunt ondersteunen.

Meer weten

Gjald AFAS implementatie is geschikt voor ...

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.