Het moment dat je er als HR manager achter komt dat je Gjald in handen hebt

AFAS software logo wit png

Ervaar het gevoel van vrijheid na het digitaliseren en automatiseren van HR-processen. 

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

De winst van samenwerken met Gjald

Efficiente onboarding

Zorg voor efficiënte onboarding van medewerkers

Laat nieuwe medewerkers snel en eenvoudig kennismaken met jouw organisatie door gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen
Inzicht personeeldossiers

Krijg inzicht en overzicht in personeelsdossiers

Vind snel antwoorden op vragen doordat je inzicht en overzicht in alle digitale stukken hebt

Soepel selectieproces

Zet een soepel werving- en selectieproces op

Voer een professioneel aannameproces, efficiënt ingericht door taken en workflows

Je HRM-strategie naar het volgende niveau

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS Geautomatiseerde HR-processen geven je de mogelijkheid, de tijd en de energie om met een open mind naar de toekomst te kijken. Doordat je altijd inzicht hebt in de realisatie van je HR doelen, kun je meer tijd besteden aan strategie en je mensen. Maar je kunt ook met vertrouwen en nieuwsgierigheid naar de toekomst kijken, door het volledig benutten van AFAS HR.

Met AFAS HR heb je je handen vrij om te anticiperen en te reageren. Ook als jij een dag je mail niet checkt.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.  
Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Relevante diensten van Gjald voor HR-managers

Onze quick scan geeft inzicht in je huidige inrichting. We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software. Meer weten

Hoe kun je de software van AFAS maximaal inzetten? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. Meer weten

Gjald ondersteunt je in beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van de inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.