Gjald voor HR-managers

Gjald zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je adviestaken en minder tijd kwijt bent aan administratievoering

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

De winst van samenwerken met Gjald

Efficiente onboarding

Zorg voor efficiënte onboarding van medewerkers

Laat nieuwe medewerkers snel en eenvoudig kennismaken met jouw organisatie door gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen
Inzicht personeeldossiers

Krijg inzicht en overzicht in personeelsdossiers

Vind snel antwoorden op vragen doordat je inzicht en overzicht in alle digitale stukken hebt

Soepel selectieproces

Zet een soepel werving- en selectieproces op

Voer een professioneel aannameproces, efficiënt ingericht door taken en workflows

Een efficiënte HR-administratie met optimale processen dankzij Gjald en AFAS Software

Een efficiënte HR-administratie met optimale processen

Gjald helpt HR-managers met een efficiënte HR-administratie. Dit doen wij door processen zo optimaal mogelijk in te richten. Hierdoor kun jij je als HR-manager richten op je adviestaken en ben je niet onnodig bezig met administratie. Gjald zorgt ervoor dat je succesvol als HR-manager kunt zijn en met veel plezier je werk kunt doen.
Gjald download brochure

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen realiseren?

Gjald is partner van AFAS

Gjald is AFAS partner. De software van AFAS vormt de basis van onze dienstverlening. We implementeren AFAS software bij opdrachtgevers en optimaliseren bedrijfsprocessen zodat de gehele organisatie efficiënter kan werken. Waar de consultants van AFAS stoppen, richten wij samen met jou bedrijfsprocessen goed in zodat jij succesvoller kunt zijn. Gjald helpt je tijdens de implementatie, optimalisatie of tijdens het onderhouden en beheren van AFAS software.
Gjald is partner van AFAS
Relevante diensten van Gjald voor HR-managers

Relevante diensten van Gjald voor HR-managers

Onze quick scan geeft inzicht in je huidige inrichting. We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software. Meer weten

Hoe kun je de software van AFAS maximaal inzetten? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. Meer weten

Gjald ondersteunt je in beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van de inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties boekten succes dankzij Gjald

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Ekwadraat

"Alles loopt volgens planning. Gjald doet wat ze zegt: ze zijn kritisch vanuit de visie van de organisatie naar het proces. Ze vragen door en scheppen duidelijkheid over de consequenties van bepaalde keuzes, wat helpt de juiste keuze te kunnen maken. “

Cor van de Haar

Hoe kan jouw organisatie processen efficiënter aanpakken?

In onze brochure laten we zien hoe we digitalisering en automatisering ook voor jouw organisatie inzetten om succesvoller te worden!