Training en onboarding voor AFAS software

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan je medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software.

AFAS software logo wit png

Zie de stip op de horizon na het digitaliseren en automatiseren van je bedrijfsprocessen met AFAS.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses​

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Zorg voor snelle adoptie

Een goede training en onboarding zorgt dat medewerkers AFAS sneller gaan gebruiken
Planmatige aanpak

Voorkom productiviteitsverlies

Door direct goed gebruik te maken van de software voorkom je productiviteitsverlies bij medewerkers
Capaciteit icon

Ondersteun medewerkers

Training en onboarding voor AFAS software van Gjald zorgt ervoor dat je medewerkers direct aan de slag kunnen

Trainings- en onboardingsprogramma op maat

Organisaties worden er bij livegang regelmatig mee geconfronteerd dat gebruikers niet goed weten hoe ze met de nieuwe software moeten werken. Dit zorgt voor weerstand tegen de nieuwe software en heeft productiviteitsverlies als gevolg. Aan de hand van een effectief trainingsprogramma zorgt Gjald ervoor dat je medewerkers de nieuwe software sneller gaan gebruiken. We stellen hiervoor een trainings- en onboardingsprogramma samen, inclusief interne communicatie, op maat voor jouw organisatie.
Gjald header zwart wit - werken bij inzet

Als directeur of bestuurder wil je graag dat je investering in bedrijfsvoering tot het gewenste resultaat leidt. Met training en onboarding van Gjald krijg je een trainingsprogramma met opleiding voor medewerkers op alle niveaus. Zo ben je verzekerd van een soepele livegang van de software.

Meer weten

Als HR- of finance manager ben je graag in control en wil je jouw werk met plezier doen. Gjald training en onboarding ondersteunt je in het proces naar livegang. Daarbij werken we vanuit een bewezen methode en best practices.

Meer weten

Applicatiebeheerders halen samen met Gjald het maximale uit de software en zorgen ervoor dat gebruikers en key users goed worden ondersteund in dagelijkse werkzaamheden. We geven je training en dragen zoveel mogelijk kennis over zodat jij straks goed je gebruikers in de organisatie te woord kunt staan.

Meer weten

Gjald training en onboarding is geschikt voor …

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

Strategische doelen halen met data-driven analyses

Zorg voor voorspelbaarheid en krijg grip op je business met AFAS.