Het moment dat je als applicatie­beheerder realiseert dat je Gjald in handen hebt

AFAS software logo wit png

Effectief werken en de processen 100% digitaal door het maximale uit AFAS te halen. 

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Doorlooptijden

Beantwoord snel vragen van gebruikers

Gjald helpt je aan voldoende kennis om vragen van key-users en andere gebruikers te beantwoorden

doorontwikkeling

Faciliteer doorontwikkeling van AFAS

Nieuwe updates worden besproken en zijn snel beschikbaar om geïmplementeerd te worden

mogelijkheden AFAS

Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van AFAS

Ken alle mogelijkheden van de software en bespreek ze proactief met de systeemeigenaar en belangrijkste gebruikers

Je hebt Gjald in handen met Maeike, Dylan, Laurean en Tolek

Voldoende kennis en een goede beheerorganisatie

Je wilt als applicatiebeheerder snel vragen kunnen beantwoorden en veranderingen doorvoeren. Daarvoor heb je veel kennis nodig. Gjald zorgt ervoor dat je over voldoende kennis beschikt en helpt je met het opzetten van een goede beheerorganisatie. Zo zorgen we ervoor dat vragen van gebruikers volgens een goede structuur in behandeling kunnen worden genomen en worden afgewikkeld. Jij hebt geen stress en draagt bij aan een succesvolle doorontwikkeling van de AFAS software in je organisatie.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.
Je hebt Gjald in handen met Rik, Robin en Maeike

Relevante diensten van Gjald voor applicatiebeheerders

Door vroegtijdig te testen, verlagen we het risico op problemen tijdens de livegang. Met uitgebreide test- en acceptatiesessies zorgen we dat je organisatie met een gerust hart met AFAS live kan gaan. Meer weten

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software. Meer weten

Tijdens het implementatietraject geeft Gjald advies over het opzetten van een beheerorganisatie. We creëren een omgeving waarin je processen, producten of diensten kunt optimaliseren. Meer weten

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.