Optimalisatie van je AFAS omgeving

Optimaliseer je AFAS omgeving voor een efficiënte bedrijfsvoering

AFAS software logo wit png

Creëer meer vrije tijd door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van AFAS

Met een nulmeting of Quick scan krijg je snel inzicht in het verbeterpotentieel of potentieel om AFAS in te zetten

Planmatige aanpak

Bespaar kosten

Door de doorlooptijden van processen te verbeteren kun je kostenbesparing realiseren

Capaciteit icon

Werk klantgericht

Door processen optimaal in te richten kun je klanten snel te woord staan

Snel resultaat uit een slimme optimalisatie

Wij helpen je het verbeterpotentieel in kaart te brengen en realiseren snel resultaat. Is er veel onbekendheid met betrekking tot de mogelijkheden van de software en hoe deze maximaal in te zetten? Of werk je al met de software van AFAS, maar ben je niet tevreden of onzeker over het benutten van de volledige potentie van de software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons op afroep inzetten of werk met een gestructureerde planning en doelstellingen in een Gjald project.

Je hebt Gjald in handen met Rik, Robin en Maeike

Je hebt de software van AFAS aangeschaft om doelen te bereiken en kosten te besparen. Maar na implementatie weet je niet goed hoe nu verder. Gjald geeft inzicht in het verbeterpotentieel en advies over het inzetten van de software.

Meer weten

Je wilt graag aan de slag om meer processen te digitaliseren en te automatiseren, maar je weet niet goed wat de (on)mogelijkheden van de software zijn. Laat je inspireren door Gjald! Met digitalisering is snel winst te boeken, zodat jij je meer op adviestaken kunt richten.

Meer weten

Je wilt graag je organisatie inspireren met de mogelijkheden van de software van AFAS en proactief doorontwikkeling stimuleren. Je wordt graag geïnspireerd en meegenomen in de mogelijkheden. Door middel van een quick scan of nulmeting heb je snel inzicht in het verbeterpotentieel.

Meer weten

Gjald Optimalisatie is geschikt voor ...

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.