Gjald voor directie en bestuurders

Gjald helpt je met het digitaliseren en automatiseren van je bedrijfsvoering zodat jij altijd inzicht en overzicht hebt en de juiste beslissingen kunt maken.

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Je winst van samenwerken met Gjald

Klantgericht

Werk klantgericht

Richt processen effectief en efficiënt in zodat je snel een eenvoudig je klanten kunt helpen
Inzicht personeeldossiers

Werk met actuele managementinformatie

Weet altijd precies hoe je ervoor staat zodat je de juiste beslissingen kunt maken

Overheadkosten

Bespaar op overheadkosten

Zet digitalisering en automatisering in voor efficiënt ingerichte processen om kosten te besparen

Alles uit de investering in AFAS software halen met Gjald

Alles uit de investering in software halen

Software aanschaffen is een kostbare aangelegenheid. Alleen als software goed in gebruik genomen wordt, kan de investering terugverdiend worden. Gjald zorgt voor een goed plan voor de implementatie of optimalisatie waarin doelstellingen concreet worden benoemd. We werken altijd resultaatgericht dat leidt tot inzicht, overzicht en kostenbesparing.

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Gjald is partner van AFAS

Gjald is AFAS partner. De software van AFAS vormt de basis van onze dienstverlening. We implementeren AFAS software bij opdrachtgevers en optimaliseren bedrijfsprocessen zodat de gehele organisatie efficiënter kan werken. Waar de consultants van AFAS stoppen, richten wij samen met jou bedrijfsprocessen goed in zodat jij succesvoller kunt zijn. Gjald helpt je tijdens de implementatie, optimalisatie of tijdens het onderhouden en beheren van AFAS software.
Gjald is partner van AFAS
Relevante diensten van Gjald voor directie en bestuurders

Relevante diensten van Gjald voor directie en bestuurders

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatie-methode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Meer weten

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software. Meer weten

Met een nulmeting licht Gjald je huidige inrichting van de AFAS software door. Je krijgt goed zicht op je huidige en gewenste situatie en we geven je tips voor snelle verbetering zodat je werkt aan succesvolle bedrijfsvoering. Meer weten

Deze organisaties boekten succes dankzij Gjald

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Gjald contactgegevens
Contactgegevens Gjald

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle