Het moment dat je als CEO realiseert dat je Gjald in handen hebt

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses​

Je winst van samenwerken met Gjald

Klantgericht

Werk klantgericht

Richt processen effectief en efficiënt in zodat je snel een eenvoudig je klanten kunt helpen
Inzicht personeeldossiers

Werk met actuele managementinformatie

Weet altijd precies hoe je ervoor staat zodat je de juiste beslissingen kunt maken

Overheadkosten

Bespaar op overheadkosten

Zet digitalisering en automatisering in voor efficiënt ingerichte processen om kosten te besparen

Grip op je bedrijfsvoering

Als directeur wil je dat de managementinformatie op tijd beschikbaar is. Zodat je de juiste beslissingen neemt op het juiste moment. En zodat je je doelen vergelijkt met je realisatie. In de praktijk zie je dat data vastzit in allerlei applicaties. Bovendien, de verwerking en controle van data kost veel tijd, waardoor de managementinformatie niet op tijd beschikbaar is. Hierdoor maak je keuzes op basis van gevoel.

Wij zorgen ervoor dat KPI’s vooraf duidelijk zijn. En we zorgen voor een volledig gestroomlijnd, digitaal proces. Met de standaarddashboards, de plan-do-check-act-cyclus, en onze bedreven consultants krijg je grip op je bedrijfsvoering.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.
Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Relevante diensten van Gjald voor directie en bestuurders

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatie-methode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Meer weten

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software. Meer weten

Met een nulmeting licht Gjald je huidige inrichting van de AFAS software door. Je krijgt goed zicht op je huidige en gewenste situatie en we geven je tips voor snelle verbetering zodat je werkt aan succesvolle bedrijfsvoering. Meer weten

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

Strategische doelen halen met data-driven analyses

Zorg voor voorspelbaarheid en krijg grip op je business met AFAS.