Quick scan

Snel inzicht in het maximaal benutten van je AFAS software voor efficiënte bedrijfsvoering met Gjald

AFAS software logo wit png

Onderneem met overzicht door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Krijg inzicht in quick wins

Met Gjald kun je snel aan de slag met verbeteringen, waardoor processen efficiënter werken

Planmatige aanpak

Krijg inzicht in doorontwikkeling van AFAS

Gjald adviseert je over de doorontwikkeling van AFAS om de bedrijfsvoering te ondersteunen

Capaciteit icon

Raak geïnspireerd door nieuwe mogelijkheden

Gjald is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zet dat specifiek voor jouw organisatie in

Inzicht in kansen voor een efficiëntere bedrijfsvoering

In welke mate zijn je processen geautomatiseerd? We onderzoeken de huidige inrichting van AFAS en gaan in gesprek met je over jouw wensen. Op basis van onze werkzaamheden ontvang advies met daarin quick wins en punten voor doorontwikkeling. Daarmee krijg je inzicht in kansen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, specifiek voor jouw bedrijf.

Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Je hebt de software van AFAS aangeschaft om doelen te bereiken en kosten te besparen. Echter na de implementatie weet je niet goed hoe verder. Gjald geeft je inzicht in het verbeterpotentieel en advies over het inzetten van de software.

Meer weten

Je wilt graag aan de slag om meer processen te digitaliseren en te automatiseren maar je weet niet goed wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van de software zijn. Laat je inspireren door Gjald en je meenemen in de mogelijkheden. Je kunt snel winst boeken in digitalisering zodat jij je kunt richten op adviestaken en minder op administratievoering.

Meer weten

Je wilt graag je organisatie inspireren met de mogelijkheden van de software van AFAS en proactief doorontwikkeling stimuleren. Je wordt graag geïnspireerd en meegenomen in de mogelijkheden. Door middel van een performance check of nulmeting heb je snel inzicht in je verbeterpotentieel.

Meer weten

Gjald Quick scan is geschikt voor ..

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle