AFAS Implementatie

De software van AFAS in de organisatie implementeren? Gjald biedt ondersteuning, en begeleidt je in het hele traject, van advies en testen tot training en onboarding.

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Het resultaat van AFAS implementatie van Gjald

Efficiente onboarding

Werk klantgericht en efficiënt

Werk digitaal en klantgericht door goed geïmplementeerde AFAS functionaliteiten
Inzicht personeeldossiers

Werk workflow gestuurd

Faciliteer taken en werkzaamheden en volg ze eenvoudig op
Soepel selectieproces

Een geïntegreerd systeem met HR, Payroll en Finance

Ondersteun je bedrijfsvoering zo goed mogelijk met software die alles in huis heeft
Implementatie-begeleiding en -advies Gjald

Implementatie-begeleiding en -advies

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatiemethode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Lees meer

Training en onboarding

Training en onboarding

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software. Lees meer

Opzetten en advies beheerorganisatie

Opzetten en advies beheerorganisatie

Tijdens het implementatietraject geeft Gjald advies over het opzetten van een beheerorganisatie. We creëren een omgeving waarin je processen, producten of diensten kunt optimaliseren.

Lees meer

Test & acceptatie

Test & acceptatie

Door vroegtijdig te testen, verlagen we het risico op problemen tijdens de livegang. Met uitgebreide test- en acceptatiesessies zorgen we dat je organisatie met een gerust hart met AFAS live kan gaan.

Lees meer

Gjald - Zo werkt Gjald aan jouw succes

Optimale implementatie van AFAS voor je organisatie

Gjald gelooft erin dat je met de aanschaf van AFAS Profit kennis van bedrijfsvoering koopt. In de software zijn alle best practice oplossingen van bedrijfsvoering opgeslagen. Samen met onze branchekennis zorgen we ervoor dat AFAS Profit optimaal voor je organisatie wordt ingericht. Tijdens een implementatietraject begeleiden we je zodanig dat je met een gerust hart naar de livegang kunt uitkijken. We ondersteunen op het gebied van projectmanagement, verzorgen training en onboarding en richten een effectieve beheerorganisatie in. We gaan resultaatgericht te werk en zorgen ervoor dat je na de implementatie altijd kunt beschikken over excellente support.
Gjald download brochure

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen realiseren?

Gjald is partner van AFAS

Gjald is AFAS partner. De software van AFAS vormt de basis van onze dienstverlening. We implementeren AFAS software bij opdrachtgevers en optimaliseren bedrijfsprocessen zodat de gehele organisatie efficiënter kan werken. Waar de consultants van AFAS stoppen, richten wij samen met jou bedrijfsprocessen goed in zodat jij succesvoller kunt zijn. Gjald helpt je tijdens de implementatie, optimalisatie of tijdens het onderhouden en beheren van AFAS software.
Gjald is partner van AFAS

Als directeur of bestuurder wil je graag dat je investering in bedrijfsvoering tot het gewenste resultaat leidt. Samen met Gjald kom je tot kostenbesparing en tot efficiënt en plezieriger werken. 

Meer weten

Als HR- of finance manager ben je graag in control en wil je het liefst leuk werk doen. Door digitale en geautomatiseerde processen, samen met Gjald ingericht, kun jij je richten op de kerntaken.

Meer weten

Applicatiebeheerders halen samen met Gjald het maximale uit de software en zorgen ervoor dat gebruikers en key users goed worden ondersteund in de dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten

Gjald AFAS implementatie is geschikt voor ...

Deze organisaties boekten succes dankzij Gjald

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Ekwadraat

"Alles loopt volgens planning. Gjald doet wat ze zegt: ze zijn kritisch vanuit de visie van de organisatie naar het proces. Ze vragen door en scheppen duidelijkheid over de consequenties van bepaalde keuzes, wat helpt de juiste keuze te kunnen maken. “

Cor van de Haar

Hoe kan jouw organisatie processen efficiënter aanpakken?

In onze brochure laten we zien hoe we digitalisering en automatisering ook voor jouw organisatie inzetten om succesvoller te worden!