AFAS Implementatie

De software van AFAS in de organisatie implementeren? Gjald biedt ondersteuning, en begeleidt je in het hele traject, van advies en testen tot training en onboarding.

AFAS software logo wit png

Creëer meer vrije tijd door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses​

Het resultaat van AFAS implementatie van Gjald

Efficiente onboarding

Werk klantgericht en efficiënt
 

Werk digitaal en klantgericht door goed geïmplementeerde AFAS functionaliteiten
Inzicht personeeldossiers

Werk workflow gestuurd
 

Faciliteer taken en werkzaamheden en volg ze eenvoudig op
Soepel selectieproces

Een geïntegreerd systeem met HR, Payroll en Finance

Ondersteun je bedrijfsvoering zo goed mogelijk met software die alles in huis heeft

Deze diensten bieden we je

Implementatie-begeleiding en -advies

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatiemethode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Lees meer

Training en onboarding

Weten je gebruikers hoe ze met de nieuwe software moeten werken? Gjald zorgt voor training en onboarding. Daardoor gaan medewerkers sneller en beter aan de slag met de nieuwe software. Lees meer

Opzetten en advies beheerorganisatie

Tijdens het implementatietraject geeft Gjald advies over het opzetten van een beheerorganisatie. We creëren een omgeving waarin je processen, producten of diensten kunt optimaliseren.

Lees meer

Test & acceptatie

Door vroegtijdig te testen, verlagen we het risico op problemen tijdens de livegang. Met uitgebreide test- en acceptatiesessies zorgen we dat je organisatie met een gerust hart met AFAS live kan gaan.

Lees meer

Optimale implementatie van AFAS voor je organisatie

Gjald gelooft erin dat je met de aanschaf van AFAS Profit kennis van bedrijfsvoering koopt. In de software zijn alle best practice oplossingen van bedrijfsvoering opgeslagen. Samen met onze branchekennis zorgen we ervoor dat AFAS Profit optimaal voor je organisatie wordt ingericht. Tijdens een implementatietraject begeleiden we je zodanig dat je met een gerust hart naar de livegang kunt uitkijken. We ondersteunen op het gebied van projectmanagement, verzorgen training en onboarding en richten een effectieve beheerorganisatie in. We gaan resultaatgericht te werk en zorgen ervoor dat je na de implementatie altijd kunt beschikken over excellente support.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

 
Je hebt Gjald in handen met Rik, Robin en Maeike
Als directeur of bestuurder wil je graag dat je investering in bedrijfsvoering tot het gewenste resultaat leidt. Samen met Gjald kom je tot kostenbesparing en tot efficiënt en plezieriger werken. 

Meer weten

Als HR- of finance manager ben je graag in control en wil je het liefst leuk werk doen. Door digitale en geautomatiseerde processen, samen met Gjald ingericht, kun jij je richten op de kerntaken.

Meer weten

Applicatiebeheerders halen samen met Gjald het maximale uit de software en zorgen ervoor dat gebruikers en key users goed worden ondersteund in de dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten

Gjald AFAS implementatie is geschikt voor ...

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

Strategische doelen halen met data-driven analyses

Zorg voor voorspelbaarheid en krijg grip op je business met AFAS.