Het moment dat je er als Finance manager achter komt dat je Gjald in handen hebt

AFAS software logo wit png

Meer grip op je business en de cijfers door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Whitepaper:
Finance manager, maak impact met je stuurcijfers

Je winst van samenwerken met Gjald

Efficiente onboarding

KPI’s zijn duidelijk

Kies de juiste KPI’s en bereik je ambitieuze organisatiedoelen

Inzicht personeeldossiers

Stuurinformatie is op tijd

Heb de juiste cijfers voorhanden, eenvoudig en snel, door efficiënte processen

Klantgericht

Forecasting

De magie begint pas echt wanneer we je helpen vooruit te kijken

Krijg grip op de voorspelbaarheid van je business

We gaan verder dan het optimaliseren van AFAS of inzet van automatisering. We creeren een lerende organisatie. Met een standaarddashboard, plan-do-check-act-cyclus en koppelingen helpen je organisatie echt vooruit. Hoe stel jij jezelf de vraag: “Hoe zet ik AFAS Finance in zodat ik mijn doelstellingen helder, meetbaar en haalbaar maak?” Wij hebben deze reis al met veel organisaties gemaakt, dus we vertellen je hoe wij dat doen.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.  
Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Relevante diensten van Gjald voor finance managers

Hoe zet je de software van AFAS maximaal in? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. Meer weten

Onze quick scan geeft inzicht in je huidige inrichting. We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software. Meer weten

Gjald ondersteunt je in het beheer, onderhoud en de doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van je inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download onze whitepaper

Finance manager, maak impact met je stuurcijfers

Met de hulp van Gjald ga jij die rol van strategisch business partner wél pakken. Als je er klaar voor bent tenminste.