Gjald voor finance managers

Als finance manager ben je met Gjald altijd in control en beschik je over actuele managementinformatie.

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Je winst van samenwerken met Gjald

Efficiente onboarding

Werk klantgericht en efficiënt

Werk digitaal en klantgericht door goed geïmplementeerde AFAS functionaliteiten
Inzicht personeeldossiers

Werk workflow gestuurd

Heb de juiste cijfers voorhanden, eenvoudig en snel, door efficiënte processen

Klantgericht

Werk klantgericht

Zorg dat interne afdelingen snel besluiten kunnen nemen op basis van juiste en volledige informatie

Gjald Resultaten boeken door automatisering

Resultaten boeken door automatisering

Gjald helpt finance managers in control te zijn. Processen lopen soepel en snel, waardoor je elke dag over juiste en actuele managementinformatie beschikt. Je processen zijn ook in hoge mate geautomatiseerd zodat jij als finance manager resultaten kunt halen. Geen saaie administratievoering maar sturen op processen. Jij zorgt ervoor dat je organisatie succesvol kan zijn met de juiste informatie op het juiste moment.

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Gjald is partner van AFAS

Gjald is AFAS partner. De software van AFAS vormt de basis van onze dienstverlening. We implementeren AFAS software bij opdrachtgevers en optimaliseren bedrijfsprocessen zodat de gehele organisatie efficiënter kan werken. Waar de consultants van AFAS stoppen, richten wij samen met jou bedrijfsprocessen goed in zodat jij succesvoller kunt zijn. Gjald helpt je tijdens de implementatie, optimalisatie of tijdens het onderhouden en beheren van AFAS software.
Gjald is partner van AFAS
Gjald Relevante diensten van Gjald voor finance managers

Relevante diensten van Gjald voor finance managers

Hoe zet je de software van AFAS maximaal in? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. Meer weten

Onze quick scan geeft inzicht in je huidige inrichting. We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software. Meer weten

Gjald ondersteunt je in het beheer, onderhoud en de doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van je inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties boekten succes dankzij Gjald

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Ekwadraat

"Alles loopt volgens planning. Gjald doet wat ze zegt: ze zijn kritisch vanuit de visie van de organisatie naar het proces. Ze vragen door en scheppen duidelijkheid over de consequenties van bepaalde keuzes, wat helpt de juiste keuze te kunnen maken. “

Cor van de Haar

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Gjald contactgegevens
Contactgegevens Gjald

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle