Gjald is er voor dienstverlenende organisaties

Gjald zorgt voor een optimale inrichting van de AFAS software voor jouw dienstverlenende organisatie

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Je winst van samenwerken met Gjald

Geintegreerde oplossing

Gebruik van een geïntegreerde oplossing

Een geïntegreerde oplossing voor zowel finance, HR, payroll als projecten

Standaardiseer processen

Standaardiseer processen

Digitaliseer en standaardiseer de belangrijkste processen met de managers- en employee self service (MMS en ESS)

Ondersteun medewerkers

Ondersteun medewerkers maximaal

Richt processen dusdanig in dat de software je medewerkers maximaal ondersteunt in hun werk

AFAS zakelijke dienstverlening - Effectief en klantgericht werken dankzij Gjald

Effectief en klantgericht werken als dienstverlener

Dienstverlenende organisaties stellen capaciteit ter beschikking in de vorm van mensen en/of machines. Als het gaat over borging en beschikbaarheid van data over planning en capaciteit, kan software veel betekenen. Een goede integratie daarvan met ondersteunende processen – zoals finance, HRM en payroll, is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Gjald ondersteunt dienstverlenende organisaties met digitalisering en automatisering om effectief en klantgericht te kunnen werken.

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Gjald is partner van AFAS

Gjald is AFAS partner. De software van AFAS vormt de basis van onze dienstverlening. We implementeren AFAS software bij opdrachtgevers en optimaliseren bedrijfsprocessen zodat de gehele organisatie efficiënter kan werken. Waar de consultants van AFAS stoppen, richten wij samen met jou bedrijfsprocessen goed in zodat jij succesvoller kunt zijn. Gjald helpt je tijdens de implementatie, optimalisatie of tijdens het onderhouden en beheren van AFAS software. 

Gjald is partner van AFAS
AFAS zakelijke dienstverlening - Relevante diensten van Gjald

Relevante diensten van Gjald voor de branche
Zorg & Welzijn

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatiemethode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Meer weten

Tijdens een nulmeting analyseren we je wensen en geven we middels een advies het verbeterpotentieel aan. We houden hierbij rekening met het creëren van een optimale balans tussen mensen, processen en systemen. Meer weten

Gjald ondersteunt je in beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van de inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties boekten succes dankzij Gjald

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Ekwadraat

"Alles loopt volgens planning. Gjald doet wat ze zegt: ze zijn kritisch vanuit de visie van de organisatie naar het proces. Ze vragen door en scheppen duidelijkheid over de consequenties van bepaalde keuzes, wat helpt de juiste keuze te kunnen maken. “

Cor van de Haar

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Gjald contactgegevens
Contactgegevens Gjald

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle