Gjald is er voor dienstverlenende organisaties

Gjald zorgt voor een optimale inrichting van de AFAS software voor jouw dienstverlenende organisatie
AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Geintegreerde oplossing

Gebruik van een geïntegreerde oplossing

Een geïntegreerde oplossing voor zowel finance, HR, payroll als projecten

Standaardiseer processen

Standaardiseer processen

Digitaliseer en standaardiseer de belangrijkste processen met de managers- en employee self service (MMS en ESS)

Ondersteun medewerkers

Ondersteun medewerkers maximaal

Richt processen dusdanig in dat de software je medewerkers maximaal ondersteunt in hun werk

AFAS zakelijke dienstverlening - Effectief en klantgericht werken dankzij Gjald

Effectief en klantgericht werken als dienstverlener

Dienstverlenende organisaties stellen capaciteit ter beschikking in de vorm van mensen en/of machines. Als het gaat over borging en beschikbaarheid van data over planning en capaciteit, kan software veel betekenen. Een goede integratie daarvan met ondersteunende processen – zoals finance, HRM en payroll, is essentieel voor een goed functionerende organisatie. Gjald ondersteunt dienstverlenende organisaties met digitalisering en automatisering om effectief en klantgericht te kunnen werken.

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.
Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin
AFAS zakelijke dienstverlening - Relevante diensten van Gjald

Relevante diensten van Gjald voor dienstverlenende organisaties

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatiemethode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in. Meer weten

Tijdens een nulmeting analyseren we je wensen en geven we middels een advies het verbeterpotentieel aan. We houden hierbij rekening met het creëren van een optimale balans tussen mensen, processen en systemen. Meer weten

Gjald ondersteunt je in beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je AFAS-omgeving; essentieel voor effectieve automatisering. We verzorgen het beheer van de inrichting en support op je AFAS-omgeving. Meer weten

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.