AFAS Support & Beheer

Gjald levert je support op je AFAS omgeving en zorgt voor beheer van de inrichting

AFAS software logo wit png

Ontzorg je hele organisatie nadat je processen 100% digitaal en 100% op orde zijn met AFAS.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses

Je winst van samenwerken met Gjald

Professioneel onderhoud van je AFAS inrichting

Onderhoud je AFAS inrichting professioneel

Gjald beheert en onderhoudt je AFAS-omgeving en we geven proactief advies over doorontwikkeling
Laatste kennis

Beschik altijd over de laatste kennis

Met Gjald Support & Beheer heb je snel toegang tot de laatste releases van AFAS
Gjald dashboard

Zorg voor continue hoge performance

Door vragen te stellen aan onze support-afdeling, zorg je voor continuïteit in de performance van je AFAS-inrichting

Abonnement op Support & Beheer

Voor effectieve automatisering is ondersteuning in beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je AFAS-omgeving essentieel. Gjald is jouw Support & Beheer partner! Eerst stellen we vast of de inrichting toereikend is voor je dagelijkse bedrijfsvoering. Daarna zorgen we er met een optimalisatietraject voor dat de basis goed is. Na optimalisatie dragen we de omgeving over aan je applicatiebeheerder en leveren we Support & Beheer op abonnementsbasis.

Slim kiezen voor een abonnement of complete insourcing van AFAS applicatiebeheer?

Gjald AFAS Support & Beheer is geschikt voor ..

Optimalisatie

Hoe kun je de software van AFAS maximaal inzetten? Gjald brengt het verbeterpotentieel in kaart en helpt je de software volledig te benutten. Dat bespaart kosten en zorgt voor klantgericht werken. We werken op basis van afroep of gaan resultaatgericht te werk door middel van een project. Lees meer

Nulmeting & advies

Met een nulmeting licht Gjald je huidige inrichting van de AFAS software door. Je hebt een wens om te optimaliseren maar weet niet precies wat het verbeterpotentieel is. We onderzoeken de huidige en gewenste situatie en geven in een rapport advies om je bedrijfsvoering te verbeteren, gericht op optimale samenhang tussen mens, proces en systeem. Lees meer

Quick scan

Onze Quick Scan geeft inzicht in je huidige inrichting. In welke mate zijn je processen geautomatiseerd en waar liggen kansen? We geven advies met concrete quick wins en punten voor doorontwikkeling van de AFAS software.

Lees meer

Vraag een offerte aan

Slim kiezen voor een abonnement of complete insourcing van AFAS applicatiebeheer? Dat kan met de pakketten van Gjald, op maat voor elke organisatie.

Meest gekozen

AFAS
Support

€ 150,- p.m.

1/5

BASIS

AFAS Applicatiebeheer

Vanaf € 380,- p.m.

2/5

PLUS

AFAS Applicatiebeheer

Vanaf € 930,- p.m. 

3/5

We ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

Wil je grip krijgen op de voorspelbaarheid van je business? Ben jij klaar om op strategisch niveau innovatie te omarmen? Wil je sturen op de toekomst en sneller beslissingen nemen? Dat lukt alleen als je stuurinformatie 24/7 beschikbaar is. En als de basisprocessen 100% op orde en 100% digitaal zijn. Met AFAS heb je de oplossing al in handen. Ontgrendel je volledige potentieel met AFAS.

We helpen je tijdens de implementatie, optimalisatie en tijdens het onderhoud en beheer van AFAS software.

Je hebt Gjald in handen met Dirk

AFAS is geïmplementeerd en de software ondersteunt bedrijfskritische processen in je organisatie. Maar nu wil je er zeker van zijn dat de continuïteit gewaarborgd wordt. Met Gjald AFAS Support & Beheer ben je zeker van goed onderhoud, beheer en doorontwikkeling van de software-inrichting.

Meer weten

Je HR-processen in AFAS ondersteunen je dagelijkse werkzaamheden en dienen soepel te verlopen zodat geen vertraging ontstaat. Met beheer en support van Gjald ben je verzekerd van goed onderhoud, beheer en doorontwikkeling van jouw HR-processen.

Meer weten

Je bent als applicatiebeheerder een spil in de bedrijfsvoering van je organisatie. Je wil graag snel vragen beantwoorden van gebruikers en aanpassingen kunnen doen. Gjald Support & Beheer ondersteunt je hierbij, onder meer door een goede beheerorganisatie op te zetten en het verzorgen van eerste- en tweedelijns-support.

Meer weten

Gjald AFAS Support & Beheer is geschikt voor ..

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Vraag de offerte aan

Contact

Zwartewaterallee 44-54,
8031 DX Zwolle