Implementatie­begeleiding en -advies

Op basis van best practices heeft Gjald een implementatiemethode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We ondersteunen je interne projectleider of vullen die rol in.

AFAS software logo wit png

Inspireer je team door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Richt je pijlen op resultaat

Gjald biedt een resultaatgerichte ondersteuning van je projectleider of vervult zelf de rol van projectleider
Planmatige aanpak

Werk volgens een planmatige aanpak

Gjald realiseert een planmatige aanpak om je implementatie zo goed mogelijk te laten verlopen, binnen gestelde doelen, tijd en budget
Capaciteit icon

Beschik altijd over capaciteit

Heb je zelf geen capaciteit in de organisatie om een projectleider vrij te maken? Gjald verzorgt de projectleiding

Verzekerd van een succesvolle implementatie

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, verandert er veel binnen je organisatie. Het gaat niet alleen over nieuwe software, maar ook over een nieuwe manier van werken. Om een implementatieproject succesvol te laten verlopen, is kennis en ervaring van vergelijkbare trajecten nodig. Gjald heeft op basis van best practices een methode ontwikkeld die naadloos aansluit op de werkwijze van AFAS. We richten ons op een projectmatige aanpak en op effectieve communicatie gedurende het gehele proces. Daarmee ben jij verzekerd van een succesvolle implementatie.
Je hebt Gjald in handen met Rik, Eline, Maeike en Robin

Als directeur of bestuurder wil je graag dat je investering in bedrijfsvoering tot het gewenste resultaat leidt. Met implementatieadvies en -begeleiding ondersteunen we je in het proces naar de livegang van AFAS software.

Meer weten

Als HR- of finance manager ben je graag in control en wil je je werk met plezier doen. Met de implementatiebegeleiding en -advies van Gjald word je ondersteund in het proces naar livegang. Gjald werkt vanuit best practices, waardoor je met een gerust gevoel het implementatietraject doorloopt.

Meer weten

Applicatiebeheerders halen samen met Gjald het maximale uit de software en zorgen ervoor dat gebruikers en key users goed worden ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten

Gjald implementatiebegeleiding en -advies is geschikt voor ...

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

HR van de toekomst.
Het volgende niveau bereik je door innovatie & automatisering

Transformeer je blik op HR-processen met AFAS, lees hoe in dit handbook.