AFAS Test & Acceptatie

Implementatie van AFAS software bijna klaar, en dan? Met Test & Acceptatie van Gjald ga je met een gerust hart naar de livegang

AFAS software logo wit png

Inspireer je team door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Handbook:
Strategische doelen halen met data-driven analyses​

Wat levert Gjald AFAS Test & Acceptatie je op?

Resultaatgericht

Vergroot je draagvlak voor nieuwe software

Door te testen voorkom je problemen tijdens de livegang. Het zorgt ook voor effectieve ingebruikname.

Planmatige aanpak

Houd grip op de implementatie met acceptatietesten

Tijdens implementatie kan de wens van de organisatie veranderen; met acceptatietesten blijf je scherp op resultaten.

Capaciteit icon

Krijg inzicht in en verbeter bedrijfsprocessen

Met acceptatietesten weet je of de software-inrichting jouw specifieke business flows goed ondersteunt.

Je hebt Gjald in handen met Dirk

Door AFAS testen met een gerust hart naar livegang

Vroegtijdige acceptatietesten verlagen het risico op problemen tijdens de livegang aanzienlijk. Ze zijn essentieel voor het succes van de software-implementatie. Met gebruikersacceptatietesten kijk je naar de business flows en of de software deze flows goed ondersteunt. Na de test is duidelijk wat het werken met de software voor gebruikers oplevert en kunnen alle gebruikers met de software werken.

Gjald test de implementatie net zolang tot alle (cruciale) fouten eruit zijn. Dat is niet alleen functioneel testen: we zorgen ook voor acceptatietesten onder medewerkers, zodat ze in de aanloop naar de uitrol van de nieuwe software goed voorbereid zijn. Is alles getest en is deze fase goed verlopen? Dan staat niets de livegang meer in de weg!

Gjald zorgt voor:

Je hebt een behoorlijk investering gedaan in AFAS om je bedrijfsvoering te verbeteren. De laatste fase, de testfase, is cruciaal bij ingebruikname van de software. Met Gjald Test & Acceptatie kun je rekenen op een professioneel test-acceptatieproces, zodat je zonder zorgen naar livegang van de software kunt.

Meer weten

Voor een soepele ingebruikname van de software is het belangrijk dat alles goed is getest. Met Test & Acceptatie van Gjald laat je jouw gebruikers alvast wennen aan de software, zodat de ingebruikname van AFAS goed zal verlopen.

Meer weten

Voor een soepele ingebruikname van de software is het belangrijk dat alles goed is getest. We organiseren met testscripts en processen een protocol voor een gegarandeerd goed testproces. We helpen je testen, samen met key users en gebruikers. We ondersteunen je in het hele proces en leveren extra test-capaciteit als je het nodig hebt.

Meer weten

Gjald Test & Acceptatie is geschikt voor ...

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Download ons handbook

Strategische doelen halen met data-driven analyses

Zorg voor voorspelbaarheid en krijg grip op je business met AFAS.