Samenwerken aan het succes van organisaties!

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Gjald helpt organisaties succesvoller te zijn door de inzet van software en automatisering. Onze consultants optimaliseren software bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland. We werken met een team van bedrijfskundigen, informatiespecialisten, IT’ers en HR experts voor het beste resultaat. Als basis voor succesvol ondernemen gebruiken we de software van AFAS.

Gjald: een tikkeltje eigenwijs

Gjald is nogal eigenzinnig; volgens sommigen eigenwijs. Onze cultuur is open en informeel met als kernwaarden broederschap, verandering, automatisering en rode energie. Wij geloven in de inzet van software en automatisering als basis voor elke succesvolle organisatie. Onze belofte aan elke opdrachtgever: Hoger rendement, productievere medewerkers, kosten reductie en tevreden klanten. Dit borgen wij door de inzet van enthousiaste en betrokken mensen, het beste team en goede balans in onze projectaanpak tussen systemen, processen en mensen.

In het overwegend blauw/grijze landschap van software, administratie, HR en Payroll brengen wij de kleur rood. Wij geloven dat in iedereen een beetje rood zit om te kunnen veranderen voor een succesvollere organisatie.

Onze kernwaarden

Inspirerend, Doelgericht en Ondernemend zijn onze kernwaarden. Ze vormen ons DNA, bepalen onze cultuur en maken deel uit van onze beloften richting opdrachtgevers. Om het wat concreter te maken richting ons team, hebben we onze kernwaarden vertaald naar kerncompetenties. Bezit jij ze?

Gjald Academy

Werken bij Gjald betekent jezelf ontwikkelen en veel leren door te werken aan uitdagende business cases en het ondergaan van voortdurende training en opleiding. In onze academy leiden wij junior consultants op tot volwaardige consultants. De academy richt zich op de inzet van software en automatisering om organisaties succesvoller te maken. Ervaren medewerkers leren voortdurend bij door kennisdelingen en gerichte verdiepingstrainingen op deelgebieden naar keuze, zoals ERP, finance, logistiek, HR, CRM of payroll.

Ons rode team!

Waar software domineert, kan gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil maken. Daarom kleuren onze business consultants rood in het grijs/blauwe landschap van automatisering en software. In onze projectaanpak staan de mensen centraal, omdat wij geloven dat mensen wel willen veranderen maar niet veranderd willen worden. Samenwerking en co-creatie is altijd ons uitgangspunt. Met onze branche-specifieke AFAS expertise helpen we organisaties vooruit.

Werken bij Gjald betekent verschil maken bij onder andere de volgende ambitieuze opdrachtgevers in Nederland:

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle