Samenwerken aan het succes van organisaties!

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Bij Gjald heerst een prestatiegerichte bedrijfscultuur. Deze steile leercurve daagt je dagelijks uit, haalt het beste uit het team en zorgt continu voor inspiratie en verbetering. Je bent omringd met collega’s die altijd streven naar het ontgrendelen van hun maximaal potentieel. Deze hoge standaard keert ook terug in onze bedrijfsvoering. We inspireren organisaties tot maximaal presteren met AFAS. We richten AFAS in zodat doelen helder, meetbaar en haalbaar zijn. Van strategie tot realisatie. We zetten verandering en innovatie in gang door continu te leren en te inspireren. Ga jij mee op onze magische reis?

Gjald: een tikkeltje eigenwijs

Gjald is best eigenzinnig; volgens sommigen zelfs een beetje eigenwijs. We hebben werkplezier hoog in het vaandel staan en vinden openheid en transparantie belangrijk. En dat zie je ook terug op de werkvloer. Wij zijn het rode team tussen het blauw/grijze landschap van software, administratie, HR en Payroll.
Gjald header zwart wit - werken bij inzet

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden verklappen veel over onze bedrijfscultuur. Inspirerend: We zetten nieuwe dingen in beweging door elkaar te inspireren. We nemen je op onze magische reis.

Doelgericht: Wij dromen niet, wij maken dromen waar.

Ondernemend: We verrassen onszelf en onze klant continu met nieuwe inzichten.

We beloven de klant hun volledige potentieel te ontgrendelen met AFAS. Dat is wat ons drijft. Als we onze klanten helpen maximaal resultaat te behalen, creëren wij maximale impact en zijn onze klanten enorm blij. Het ontgrendelen van het volledig potentieel van onze klanten vraagt om maatwerk en aandacht. Niet alleen inrichten van AFAS-software, maar luisteren, adviseren en implementeren. Schakelen op directieniveau, als strategische gesprekspartner. Dit kan alleen met professionals die nergens voor wegdeinzen en altijd voor rood gaan. Ons rode dreamteam. Onmogelijk? Voor Gjald is niks onmogelijk. We laten zien waarom ze Gjald in handen hebben.

Ons rode dreamteam!

Waar software domineert, kan gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil maken. Daarom kleuren onze business consultants rood in het grijs/blauwe landschap van automatisering en software. In onze organisatie staat persoonlijk leiderschap centraal. We geloven dat je het beste werk levert als je sterk in je schoenen staat. Wij willen het volledig potentieel van onze klanten ontgrendelen. Met onze branche-specifieke AFAS-expertise en door onze prestatiegerichte cultuur helpen we onszelf én organisaties altijd vooruit.

Gjald Academy

Werken bij Gjald betekent jezelf ontwikkelen en veel leren door te werken aan uitdagende business cases en het ondergaan van voortdurende training en opleiding. In onze academy leiden wij junior consultants op tot volwaardige consultants. De academy richt zich op de inzet van software en automatisering om organisaties succesvoller te maken. Ervaren medewerkers leren voortdurend bij door kennisdelingen en gerichte verdiepingstrainingen op deelgebieden naar keuze, zoals ERP, finance, logistiek, HR, CRM of payroll.

Werken bij Gjald betekent verschil maken bij onder andere de volgende ambitieuze opdrachtgevers in Nederland:

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle