Samenwerken aan het succes van organisaties!

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

We inspireren organisaties tot maximaal presteren met AFAS. We richten AFAS in zodat je doelen helder, meetbaar en haalbaar zijn. Van strategie tot realisatie. Ontgrendel je volledige potentieel met Gjald. We zetten verandering en innovatie in gang door continu te leren en te inspireren. We nemen je op onze magische reis.

Gjald: een tikkeltje eigenwijs

Gjald is best eigenzinnig; volgens sommigen zelfs een beetje eigenwijs. We hebben een hoge funfactor en vinden openheid en transparantie belangrijk. En dat zie je ook terug op de werkvloer. Wij zijn het rode team tussen het blauw/grijze landschap van software, administratie, HR en Payroll 

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden verklappen veel over onze bedrijfscultuur.  

Inspirerend: We zetten nieuwe dingen in beweging door elkaar te inspireren. We nemen je op onze magische reis. 

Doelgericht: Wij dromen niet, wij maken dromen waar.

Ondernemend: We verrassen onszelf en onze klant continu met nieuwe inzichten.

We beloven de klant hun volledige potentieel te ontgrendelen met AFAS. Hoger rendement, productievere medewerkers, kostenreductie en tevreden klanten. De perfecte cocktail voor een succesvolle business waarin je grip hebt op de voorspelbaarheid. Onmogelijk? Voor Gjald is niks onmogelijk. We laten zien waarom ze Gjald in handen hebben.

Ons rode dreamteam!

Waar software domineert, kan gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil maken. Daarom kleuren onze business consultants rood in het grijs/blauwe landschap van automatisering en software. In onze projectaanpak staan de mensen centraal, omdat wij geloven dat mensen wel willen veranderen maar niet veranderd willen worden. Samenwerking en co-creatie is altijd ons uitgangspunt. Met onze branche-specifieke AFAS-expertise helpen we organisaties vooruit. 

Gjald Academy

Werken bij Gjald betekent jezelf ontwikkelen en veel leren door te werken aan uitdagende business cases en het ondergaan van voortdurende training en opleiding. In onze academy leiden wij junior consultants op tot volwaardige consultants. De academy richt zich op de inzet van software en automatisering om organisaties succesvoller te maken. Ervaren medewerkers leren voortdurend bij door kennisdelingen en gerichte verdiepingstrainingen op deelgebieden naar keuze, zoals ERP, finance, logistiek, HR, CRM of payroll. 

Werken bij Gjald betekent verschil maken bij onder andere de volgende ambitieuze opdrachtgevers in Nederland:

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Van Nahuysplein 12
8011 NB Zwolle