Samenwerken aan het succes van organisaties!

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Bij Gjald geloven we dat je het beste uit jezelf haalt als je sterk in je schoenen staat. Met een steile leercurve dagen we elkaar dagelijks uit, waarbij persoonlijk leiderschap hoog in het vaandel staat.
Je bent omringd met collega’s die altijd streven naar het ontgrendelen van hun maximaal potentieel. Deze hoge standaard zien we terug in onze dienstverlening. We richten AFAS in zodat doelen helder, meetbaar en haalbaar zijn. Van strategie tot realisatie, door verbetering en innovatie. Zoals we organisaties inspireren tot maximaal presteren, halen we het beste uit onze teamleden. Als professional én als mens.

Op dit moment hebben wij de volgende uitdagende vacatures binnen Gjald:

De beste versie van jezelf

We vinden openheid en transparantie belangrijk en dat zie je terug op de werkvloer. We luisteren naar elkaar, denken mee en werken samen aan het succes van organisaties. Door te werken aan talentanalyse en persoonlijk leiderschap stappen we iedere dag uit onze comfort zone. 

Je hebt Gjald in handen met Rik, Robin en Maeike

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden verklappen veel over onze bedrijfscultuur.

 

Inspirerend: We zetten nieuwe dingen in beweging en nemen je mee op onze magische reis.
Doelgericht: Wij dromen niet, wij maken dromen waar.
Ondernemend: We verrassen onszelf en onze klant met nieuwe inzichten.

 

We beloven organisaties hun volledige potentieel te ontgrendelen met AFAS. Dat is wat ons drijft. We gaan recht op ons doel af om resultaat te behalen en creëren maximale impact. Het ontgrendelen van het volledig potentieel van onze klanten vraagt om maatwerk en aandacht. Daarom richten we niet alleen AFAS-software in, maar luisteren, adviseren en implementeren we. We schakelen op directieniveau, als strategische gesprekspartner. Dat kan alleen met professionals die nergens voor wegdeinzen. En dan is niets onmogelijk. Dat is ons rode dreamteam.

De Gjald belofte

Waar software domineert, maken gevoel, creativiteit en intuïtie het verschil. Daarom kleuren onze business consultants rood in het grijs/blauwe landschap van automatisering en software. Samen aan opdrachten werken staat bij ons hoog in het vaandel. We spreken af bij onze opdrachtgevers op locatie op werken een dag samen op ons kantoor in Zwolle. Samen komen we tot het beste resultaat. En dan mag er als team extra genoten worden van de vrijdagmiddagborrel, de barbecue en de jaarlijkse wintersport. Zo ontgrendelen we ons maximaal potentieel.

Werken bij Gjald betekent het verschil maken bij onder andere de volgende ambitieuze opdrachtgevers in Nederland:

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle