(Senior) Business consultant AFAS ERP (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Ben jij de financiële expert die wij zoeken? Gjald is op zoek naar een (senior) business consultant ERP. Iemand met diepgaande kennis van ERP-systemen, klaar om organisaties te helpen hun doelstellingen te bereiken door middel van slimme software en automatisering.

Als (senior) business consultant ERP, werk jij aan het optimaliseren van ERP-software voor onze klanten. Jouw inzet maakt maximaal impact bij organisaties, raken de kern van hun processen, en verhoogt hun efficiëntie en klantgerichtheid. Van het testen tot training en oplevering, jij bent de expert achter de financieel gerelateerde bedrijfsprocessen.

 

Jouw rol is veelzijdig: consultant, sparringpartner voor de opdrachtgever, coach voor de junioren maar soms ook het organiseren van events (als dat je leuk lijkt) of het verder ontwikkelen van de interne bedrijfsvoering. Genoeg ruimte voor jouw eigen groei!

 

Wat ga je doen?

In deze functie zorg je ervoor dat financiële en administratieve processen bij opdrachtgevers naar een hoger niveau worden getild. Je vertaalt de bedrijfsbehoeften naar slimme softwareoplossingen in AFAS, en je richt de financiële rapportages in. Als senior krijg je ook de kans om junior consultants te coachen, hun ontwikkeling te stimuleren en samen aan uitdagende projecten te werken.

We zoeken iemand die:

Wat bieden wij jou?

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf te willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

Benieuwd naar jou

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de financiële processen van toonaangevende organisaties? Solliciteer en we spreken je graag! Neem voor vragen over de vacature contact op met Dirk Romeijnders (06-17380917).

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!