(Senior) Business consultant ERP (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Wij zijn op zoek naar een (senior) business consultant Finance – ERP met uitstekende kennis van ERP systemen, die organisaties wil helpen succesvoller te zijn door middel van de inzet van software en automatisering. 

Als (senior) business consultant Finance – ERP draag je zorg voor de optimalisatie van ERP software bij onze opdrachtgevers. De inzet van ERP software draagt direct bij aan een succesvollere organisatie en raakt het hart van de primaire en ondersteunende processen. Het zorgt voor effectievere, klantgerichte aanpak en een hogere efficiëntie.

 

Samen met de opdrachtgever breng je bedrijfsprocessen en informatiebehoeften in kaart. Dit vertaal jij naar inrichtingsvoorstellen. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor testen, training en oplevering van met finance samenhangende bedrijfsprocessen, zoals administratieve inrichting, projecten (uren/declaraties), dashboards, fiscaliteit, financiële informatievoorziening / rapportages en facturering. 

Naast het succesvoller maken van onze opdrachtgevers, bouw je mee aan de verdere groei van Gjald. Wij willen onze opdrachtgevers inspireren en en proactief adviseren. We monitoren continu veranderende klantwensen en spelen daar op in met nieuwe diensten en producten. Dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Jij hebt een actieve houding als het gaat om ontwikkeling van deze nieuwe diensten en producten en de kwaliteit hiervan.

 

Jij bent de sparpartner van onze klanten, adviseert onze klanten over de mogelijkheden binnen hun bedrijf en zorgt ervoor dat deze projecten op de juiste manier worden uitgevoerd. Een super diverse functie waarbij je extra kan verdiepen door bijvoorbeeld het coachen van junioren, het organiseren van events en het meedenken aan de interne bedrijfsvoering van Gjald.

Werkzaamheden

Functie-eisen

Digital Transformation Company

Gjald is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Gjald helpt organisaties binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Waarom Gjald?

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je te ontwikkelen. Bij Gjald houden we van verandering en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Samen zorgen we ervoor dat we continue onszelf verbeteren en aanpassen aan de vraag van onze opdrachtgevers.

 • Inzet van TMA: Met talentmanagement richten wij ons op jouw kwaliteiten en ontwikkeling
 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en cultuur;
 • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
   
   
 • 30 vakantiedagen (bij geen verzuim 32);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Leaseauto;
 • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
 • Hybride werken
 • Kantoor wat van alle gemakken is voorzien

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!