(AFAS) business consultant Finance - ERP (32 / 40 uur)

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Wij zijn op zoek naar een (AFAS) business consultant Finance – ERP met uitstekende kennis van ERP systemen, die organisaties wil helpen succesvoller te zijn door middel van de inzet van software en automatisering. 

Als business consultant Finance – ERP draag je zorg voor de optimalisatie van ERP software bij onze opdrachtgevers. De inzet van ERP software draagt direct bij aan een succesvollere organisatie en raakt het hart van de primaire en ondersteunende processen. Het zorgt voor effectievere, klantgerichte aanpak en een hogere efficiëntie.

 

Samen met de opdrachtgever breng je bedrijfsprocessen en informatiebehoeften in kaart. Dit vertaal jij naar inrichtingsvoorstellen. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor testen, training en oplevering van met finance samenhangende bedrijfsprocessen, zoals administratieve inrichting, projecten (uren/declaraties), dashboards, fiscaliteit, financiële informatievoorziening / rapportages en facturering. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het technisch beheersen van de software, het inventariseren van bedrijfsprocessen en het kennen en begrijpen van de business van opdrachtgevers een must. Alleen dan kunnen wij de gewenste kwaliteit leveren. Kennis en ervaring met veranderingsprojecten is een pre.

Naast het succesvoller maken van onze opdrachtgevers, bouw je mee aan de verdere groei van Gjald. Wij willen onze opdrachtgevers inspireren en en proactief adviseren. We monitoren continu veranderende klantwensen en spelen daar op in met nieuwe diensten en producten. Dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Jij hebt een actieve houding als het gaat om ontwikkeling van deze nieuwe diensten en producten en de kwaliteit hiervan.

 

Heb je een financiële of bedrijfskundige achtergrond, heb je ervaring met de inrichting van ERP software en ben je op zoek naar verbreding en verdieping in je vakgebied om organisaties echt vooruit te helpen? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Functie-eisen en competenties

Jij herkent jezelf in het onderstaande

Digital Transformation Company

Gjald is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Gjald helpt organisaties binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je te ontwikkelen. Bij Gjald houden we van verandering en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Samen tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. 

  • Broederschap is een van onze kernwaarden. Daarom hebben wij ook als één van de weinige consultancy bureaus op vrijdag een binnendag, waarbij iedereen tijd heeft om met elkaar te sparren. Ook dragen we regelmatig zorg voor teambuildingsactiviteiten, met als kers op de taart WINTERSPORT!
  • Vakinhoudelijke trainingen en cursussen én een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en cultuur;
  • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
  • Een bonusregeling op basis van teamprestatie;
  • Een leaseauto;
  • Een prachtig kantoor in hartje centrum Zwolle.

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!