(Senior) marketingmanager (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Ben jij een creatieve en strategische denker met een passie voor marketing? Bij Gjald zijn we op zoek naar een ervaren marketingmanager die ons helpt onze groeidoelstellingen te realiseren. Als marketingmanager speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve marketingstrategieën die onze bekendheid vergroten en onze klantenbinding versterken. Als jij klaar bent om je carrière naar een hoger niveau te tillen en impact te maken in een dynamische en vooruitstrevende omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij Gjald en maak maximaal impact!

Wat ga je doen?

Als marketingmanager, weet jij samen met ons de gewenste groei te realiseren. Jij weet onze USP’s goed uit te dragen in de markt en maximaal impact te geven aan de Gjald merknaam. Met jouw activiteiten zorg je ervoor dat er een sterke verbetering te zien is in het aantal afspraken. Je houdt je onder andere bezig met het inzetten van de juiste marketingmiddelen (waaronder prikkelende campagnes, webinars, zomeracties etc.), opstellen van on- en offline marketingcampagnes, het maken van een marketingplan en het uitvoeren van de marketingactiviteiten die nodig zijn om de doelstellingen te behalen. Het is een zelfstandige functie waarbij je grote verantwoordelijkheid krijgt over de marketing binnen Gjald!

We zoeken iemand die:

Wat bieden wij jou?

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf te willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

Benieuwd naar jou

Bij Gjald geloven we in de unieke kracht van elke medewerker. Of je nu een ervaren marketingmanager bent of de wereld van de marketingconsultancy hebt betreden, we willen weten wat jou drijft. Solliciteer en laten we samen maximaal impact maken bij onze opdrachtgevers! Neem voor vragen over de vacature contact op met Emmie Carabain (06-82407985).