(Senior) Business consultant AFAS HRM (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Ben jij de game-changer in HRM die wij zoeken? Bij Gjald zijn we niet alleen gepassioneerd over het verbeteren en vernieuwen van organisaties; we halen er het maximale uit. Jouw expertise in HR in combinatie met AFAS maakt jou de perfecte kandidaat om ons team te versterken. Bij ons werk je aan gave projecten bij fantastische opdrachtgevers met veel uitdaging. Voldoende ruimte om jouw kennis te delen met collega’s maar ook het verschil te maken bij opdrachtgevers! Bij Gjald krijg je de vrijheid om je ideeën werkelijkheid te maken en help je mee om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Wat ga je doen?

Als Business Consultant HRM, help jij onze opdrachtgevers hun doelstellingen te behalen door AFAS zo efficiënt mogelijk in te richten. Jouw werk raakt de kern van zowel primaire als ondersteunende processen, waardoor organisaties efficiënter en klantgerichter worden. Je brengt de HR-bedrijfsprocessen in kaart, zet deze om in concrete softwareoplossingen en zorgt voor een vlekkeloze implementatie. Van in- door- en uitstroom tot werving en selectie, jij maakt het verschil.

We zoeken iemand die:

Wat bieden wij jou?

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf te willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

Benieuwd naar jou

Bij Gjald geloven we in de unieke kracht van elke consultant. Of je nu een ervaren HR manager bent of recentelijk de wereld van HR consultancy hebt betreden, we willen weten wat jou drijft. Solliciteer en laten we samen maximaal impact maken bij onze opdrachtgevers! Neem voor vragen over de vacature contact op met Emmie Carabain (06-82407985).