(Senior) Business consultant HRM (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Jij bent een business consultant met kennis van HRM en AFAS en wilt organisaties helpen succesvoller te zijn. Je deelt jouw kennis graag met collega’s en houdt net als wij van verbeteren en vernieuwen. Daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Zo zorgen we er samen voor dat we altijd met de nieuwste en beste dienstverlening komen.

Als Business consultant HRM bij Gjald zorg je voor de optimalisatie van AFAS software bij onze opdrachtgevers. Wij dragen direct bij aan een succesvollere organisatie en raken het hart van de primaire en ondersteunende processen. De software zorgt voor een effectievere, klantgerichte aanpak en een hogere efficiëntie.

 

Samen met onze opdrachtgevers breng je de HR bedrijfsprocessen en informatiebehoeften in kaart. Deze vertaal je naar inrichtingsvoorstellen voor de software. Vervolgens draag je zorg voor het testen van de software en de training. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van samenhangende bedrijfsprocessen m.b.t. personeelsdossiers, verzuim, sollicitaties, verlof en onkostendeclaraties.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het inventariseren van de bedrijfsprocessen, het technisch beheersen van de software en het begrijpen van de business van opdrachtgevers een must. Hierbij krijg je natuurlijk de juiste ondersteuning vanuit Gjald.

Werkzaamheden

Functie-eisen en competenties

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je te ontwikkelen. Bij Gjald houden we van verandering en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Samen zorgen we ervoor dat we continue onszelf verbeteren en aanpassen aan de vraag van onze opdrachtgevers.

  • Inzet van TMA: Met talentmanagement richten wij ons op jouw kwaliteiten en ontwikkeling.
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en cultuur;
  • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
  • 30! vakantiedagen (bij geen verzuim 32);
  • Een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Een leaseauto;
  • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
  • Een prachtig kantoor in hartje centrum Zwolle.

Digital Transformation Company

Gjald is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Gjald helpt organisaties binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Waarom Gjald?

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!