Salesmanager
(32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Als enthousiaste salesmanager ga je langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers aan. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om de uitdagingen van opdrachtgevers te doorgronden en adviseert proactief over onze diensten. Je hebt geen manager nodig; jij bent namelijk iemand die uitdagende doelstellingen niet uit de weg gaat en de benodigde commerciële targets zelfstandig binnenhaalt!

Gjald helpt organisaties met het behalen van hun strategische doelstellingen door maximaal te presteren met AFAS. De inzet van AFAS-software bij onze opdrachtgevers draagt direct bij aan een succesvollere organisatie en raakt het hart van de primaire en ondersteunende processen. We richten AFAS in zodat de doelen helder, meetbaar en haalbaar zijn. Gjald werkt voor organisaties in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

Als salesmanager ben je onderdeel van ons commerciële team. Je weet je goed in te leven in de uitdagingen die organisaties ervaren met betrekking tot hun bedrijfsvoering. Om de verkoopkansen goed te kunnen opvolgen ben je op de hoogte van onze producten en diensten. Je werkt samen met onze consultants en projectleiders om onze opdrachtgevers van goed advies te voorzien. Je bent sturend op het salesproces en zorgt voor het verzilveren van commerciële kansen.

Bij Gjald werk je samen met diverse stakeholders op alle niveaus. Je hebt aantoonbare ervaring in de consultancy of IT-adviesbranche en hebt bij voorkeur ervaring met de bedrijfsvoering van zorg-, onderwijsinstellingen en/of het bedrijfsleven.

Werkzaamheden

Functie-eisen en competenties

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Een onderdeel hiervan is TMA-talent management. Door middel van TMA brengen we in kaart waar jouw kracht ligt. Hierop ontwikkelen we samen verder.
Daarnaast biedt Gjald jou het volgende:

Onze kernwaarden zijn ‘inspirerend’, ‘doelgericht’ en ‘ondernemend’. Daarom hebben wij ook als één van de weinige consultancybureaus op vrijdag een binnen dag, waarbij iedereen tijd heeft om met elkaar te sparren en elkaar te inspireren. Hieruit vloeien continu nieuwe inzichten voort.

Tijdens deze sessies gaan we doelgericht om met deze inzichten, zodat we dromen van klanten waar kunnen maken. Ook dragen we regelmatig zorg voor teambuildingsactiviteiten, met als kers op de taart WINTERSPORT!

  • Vakinhoudelijke trainingen en cursussen én een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs;
  • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 30! vakantiedagen (bij geen verzuim 32);
  • Een leaseauto;
  • Een prachtig kantoor in Zwolle.

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct.