Projectmanager IT (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Als ervaren projectmanager weet jij wat er nodig is om onze software projecten succesvol te organiseren en de opdrachtgever en ons team te begeleiden. Je beschikt hiervoor over veel energie en actiegerichtheid. Het is belangrijk om om ze dienstverlening blijvend te vernieuwen en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. 

Als projectmanager bij Gjald zorg jij voor het succes van onze projecten. Dit doe je door jouw expertise op het snijvlak van software en bedrijfskunde. In jouw rol als projectmanager stuur je verschillende projectteams aan. Jij beschikt over natuurlijk leiderschap en deelt jouw kennis graag met anderen. Zo draag jij bij aan de ontwikkeling van jouw projectteams en individuele collega’s.

Jij gaat doelgericht te werk en bent een uitstekende gesprekspartner voor collega’s en toonaangevende opdrachtgevers. Je ziet nieuwe kansen, toont initiatief en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Daarnaast houd je overzicht, stel je prioriteiten en zorg je dat de deadlines worden gehaald.

Werkzaamheden

Functie-eisen en competenties

Je hebt Gjald in handen met Rene, Hilde, Elisa, Rik en Stefan

Digital Transformation Company

Gjald is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Gjald helpt organisaties binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je te ontwikkelen. Ook houden we van verandering en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Zo tillen we onze dienstverlening samen naar een hoger niveau. Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Vakinhoudelijke trainingen en cursussen én een persoonlijk opleidingsbudget, zo blijf je jezelf ontwikkelen;
  • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs;
  • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 30! vakantiedagen (bij geen verzuim 32);
  • Een leaseauto;
  • Een prachtig kantoor in hartje centrum Zwolle.

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!