Projectleider (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Als ervaren projectleider weet jij wat er nodig is om onze software projecten succesvol te organiseren en de opdrachtgever en ons team te begeleiden. Je beschikt hiervoor over veel energie en actiegerichtheid. Het is belangrijk onze dienstverlening blijvend te vernieuwen en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. 

Wat ga je doen?

Als projectleider bij Gjald zorg jij voor het succes van onze projecten. Dit doe je door jouw expertise op het snijvlak van software en bedrijfskunde.

In jouw rol als projectleider stuur je verschillende projectteams aan. Jij beschikt over natuurlijk leiderschap en deelt jouw kennis graag met anderen. Zo draag jij bij aan de ontwikkeling van jouw projectteams en individuele collega’s.

Jij gaat doelgericht te werk en bent een uitstekende gesprekspartner voor collega’s en toonaangevende opdrachtgevers. Je bent stressbestendig en flexibel. Je ziet nieuwe kansen, toont initiatief en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Daarnaast houd je overzicht, stel je prioriteiten en zorg je dat de deadlines worden gehaald.

Werkzaamheden

Wij zoeken iemand die:

Werken bij Gjald

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

  • Vakinhoudelijke trainingen en cursussen én een persoonlijk opleidingsbudget, zo blijf je jezelf ontwikkelen;
  • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €250,-;
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs;
  • Inspirerende en gedreven collega’s met verstand van zaken;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 30! vakantiedagen per jaar (bij geen verzuim 32);
  • Een leaseauto;
  • Een prachtig kantoor in Zwolle.

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!