Payroll consultant AFAS (32/40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Zoek je een functie waar elke dag anders is en je bij meerdere projecten betrokken bent? Als Payroll Consultant AFAS bij Gjald duik je diep in de wereld van salarisprocessen, waarbij de werkzaamheden zeer verschillend zijn. De ene dag werk je samen met een opdrachtgever aan het stroomlijnen van hun salarisproces, de volgende dag implementeer je een slimme AFAS-oplossing voor een complex payroll vraagstuk. Je denkt ook mee over onze eigen processen en standaarden binnen Gjald, want jouw inzicht helpt Gjald én onze opdrachtgevers vooruit. Jouw drive en kennis van payroll-processen maken jou de ideale sparringpartner. Samen met een team van collega’s in projectmanagement, ERP, HR, en natuurlijk payroll is samenwerken een feestje en zet je je in voor het beste resultaat.

Wat ga je doen?

Het werk als Payroll consultant AFAS gaat verder dan alleen het technisch beheersen van AFAS software. Jouw diepgaande kennis van payroll is cruciaal om opdrachtgevers goed te kunnen adviseren over de beste inrichting. Je denkt mee over de impact van nieuwe wetgeving en de meest efficiënte procesinrichting. Als Payroll Consultant AFAS optimaliseer je payroll processen en de AFAS-inrichting voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Jouw werk heeft direct impact op de succesvolle werking van hun organisaties. Hoe leuk is dat!

René Eising

We zoeken iemand die:

Wat bieden wij jou?

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf te willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

Heb je vragen over deze vacature?
Stel ze aan Emmie Carabain:
06 – 82 40 79 85
emmiecarabain@gjald.nl

Benieuwd naar jou

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de financiële processen van toonaangevende organisaties? Solliciteer en we spreken je graag! Neem voor vragen over de vacature contact op met Dirk Romeijnders (06-17380917).