Gjald zoekt een 
payroll consultant

Zwolle, 32-40u

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Wij zoeken een payroll consultant 

Elke week van een payroll consultant is anders. De ene dag denk jij mee met een opdrachtgever over hun salarisproces en wat hierin efficiënter zou kunnen, de andere dag zet jij een goed uitgedachte inrichting in AFAS neer als oplossing voor een lastig payroll vraagstuk. Volgende week geef jij uitleg over AFAS aan een salarisadministrateur waarvoor AFAS relatief nieuw is en denk jij mee met Gjald over onze eigen processen en standaarden. Dat alles doe je, omdat je opdrachtgevers verder wil helpen om zo gemakkelijk mogelijk een goede salarisverwerking te doen. Tegelijkertijd wil jij Gjald verder brengen. Jouw ervaring met payrollprocessen en enthousiasme voor AFAS zorgen dat jij de opdrachtgever uitstekend van dienst kan zijn. Je doet dit uiteraard niet alleen, maar met ons hechte team van collega’s die elk hun specialisme hebben; projectleiding, ERP, HR of net als jij payroll.

Wat ga je doen?

Om samen met onze opdrachtgevers tot het beste resultaat te komen, is alleen het technisch beheersen van de AFAS software niet voldoende. Uitstekende payroll kennis is het belangrijkst om met de klant mee te kunnen denken. Het is namelijk van belang dat je niet alleen in technische mogelijkheden denkt, maar ook adviseert over de impact van de nieuwste wet- en regelgeving of de meeste efficiënte procesinrichting.

Iedereen heeft andere kwaliteiten en we denken graag met je mee hoe we jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten. Op projecten werkt een collega met veel technische kennis vaak samen met een collega met veel bedrijfskundige kennis. Ook is er een projectleider die ervoor zorgt dat jij en de opdrachtgever precies weten wat er wordt verwacht en jij je helemaal kan focussen op de inhoud. Zo versterk je elkaar én kun je van elkaar leren!

Als payroll consultant draag je zorg voor de optimalisatie van de payroll processen en bijbehorende inrichting van AFAS van onze opdrachtgevers. Dit zijn toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs.

De inzet van AFAS software draagt direct bij aan een succesvollere organisatie en raakt het hart van de primaire en ondersteunende processen. Een correcte en efficiënte payrollinrichting is cruciaal voor het goed functioneren van elke organisatie. Jij draagt daar actief aan bij, door klantwensen te analyseren en te vertalen naar gedegen AFAS-inrichting. Je draagt jouw kennis over aan opdrachtgevers zodat zij goed met de inrichting kunnen werken en deze kunnen onderhouden. En komt er een aanvullende vraag, dan sta jij klaar om de klant te voorzien van het beste advies.

René Eising

Wat bieden wij jou?

Spreken we je snel? We zijn benieuwd naar je!

Wij zijn benieuwd naar jou, want bij Gjald weten we dat de ene consultant de andere niet is. Als consultants hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten en die heb jij ook!

We gaan daarom graag het gesprek met jou aan om meer over jou te weten te komen. Heb je jarenlange ervaring als salarisadministrateur of ben je nog niet zo lang geleden begonnen als payroll consultant? Waar krijg jij energie van? Maar ook: welke dingen laat je liever aan een collega over?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. We zeggen niet voor niets: Ontgrendel je potentieel met Gjald!

 

Heb je vragen over deze vacature?
Stel ze aan Emmie Carabain:
06 – 82 40 79 85
emmiecarabain@gjald.nl