Gjald zoekt een 
Functioneel beheerder AFAS HRM

Zwolle, 32-40u

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Wij zoeken een Functioneel beheerder AFAS HRM

Als beheerder HRM maak jij opdrachtgevers blij. Jij bent namelijk degene die hen helpt met alle vragen die zij hebben over AFAS, hun HR-processen en denkt proactief mee over allerlei verbeteringen in de organisatie. Elke dag werk voor één van jouw vaste opdrachtgevers waar jij tijdelijk of structureel de rol van functioneel applicatie beheerder AFAS HR vervult. Op die manier krijg je bij allerlei organisaties een kijkje in de keuken en kan jij grote bijdragen leveren.

Jouw kennis van het systeem gecombineerd met interesse in bedrijfsprocessen komt hierin perfect van pas. Dit doe je niet alleen, maar je hebt een hecht consultancyteam HR/payroll achter je staan waar jij je vragen aan kunt stellen en waar we op vrijdagen actief kennis mee delen. Dit zorgt ervoor dat jij een ontzettend steile leercurve realiseert, zowel in adviesvaardigheden, kennis over AFAS en als over functioneel beheer. En heeft de opdrachtgever een vraag over ERP of payroll, dan weet jij je collega’s te vinden en sluit je hen aan.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder AFAS HRM draag je zorg voor het applicatiebeheer van AFAS bij diverse opdrachtgevers. Dit zijn toon­aangevende organisaties in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Soms is het een strategische keuze van een organisatie om functioneel beheer extern te beleggen, maar soms is het tijdelijk ter vervanging van een beheerder of om een nieuwe beheerder op te leiden. De afwisseling van het type opdracht­gever, de inrichting, de achtergrond én de werkwijze maakt jouw werk ontzettend uitdagend. Ook wisselt jouw werklocatie; je werkt thuis, bij de opdrachtgever en op ons kantoor in Zwolle.


IJe draagt jouw kennis over aan opdrachtgevers zodat zij goed met de inrichting kunnen werken en deze kunnen onderhouden. Ook durf jij kritisch te zijn naar de organisatie en voorzie jij hen van gevraagd en ongevraagd advies over AFAS, de inzet van functioneel beheer en de bedrijfsprocessen.

Idereen heeft andere kwaliteiten en we denken graag met je mee hoe we jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten. Wil jij doorgroeien naar een rol van business of software consultant? Dan is ook dat mogelijk. We kijken samen naar een plan wat bij jou past.

Peter Dijkstra

Dit breng je mee! 

Wat bieden wij jou?

Spreken we je snel? We zijn benieuwd naar je!

Wij zijn benieuwd naar jou, want bij Gjald weten we dat de ene consultant de andere niet is. Als consultants hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten en die heb jij ook!

We gaan daarom graag het gesprek met jou aan om meer over jou te weten te komen. Heb je jarenlange ervaring als functioneel beheerder of ben je nog niet zo lang geleden begonnen als payroll consultant? Waar krijg jij energie van? Maar ook: welke dingen laat je liever aan een collega over?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. We zeggen niet voor niets: Ontgrendel je potentieel met Gjald!
Eline Klaver

Heb je vragen over deze vacature?
Stel ze aan Eline Klaver:
06 – 10 96 37 85
elineklaver@gjald.nl