Gjald zoekt een 
Functioneel beheerder AFAS ERP

Zwolle, 32-40u

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Wij zoeken een Functioneel beheerder AFAS ERP

Als beheerder ERP maak jij opdrachtgevers blij. Jij bent namelijk degene die hen helpt met alle vragen die zij hebben over AFAS, hun ERP-processen en denkt proactief mee over allerlei verbeteringen in de organisatie.  Elke dag werk je voor één van jouw vaste opdrachtgevers waar jij tijdelijk of structureel de rol van functioneel beheerder AFAS ERP vervult. Op die manier krijg je bij allerlei organisaties een kijkje in de keuken en kan jij grote bijdragen leveren.

Jouw kennis van het systeem gecombineerd met interesse in bedrijfsprocessen komt hierin perfect van pas. Dit doe je niet alleen, maar je hebt een hecht consultancyteam ERP achter je staan waar jij je vragen aan kunt stellen en waar we op vrijdagen actief kennis mee delen. Dit zorgt ervoor dat jij een ontzettend steile leercurve realiseert, zowel in adviesvaardigheden, kennis over AFAS en als over functioneel beheer. En heeft de opdrachtgever een vraag over HRM of payroll, dan weet jij je collega’s te vinden en sluit je hen aan.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder AFAS ERP draag je zorg voor het applicatiebeheer van AFAS bij diverse opdrachtgevers. Dit zijn toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Soms is het een strategische keuze van een organisatie om functioneel beheer extern te beleggen, maar soms is het tijdelijk ter vervanging van een beheerder of om een nieuwe beheerder op te leiden. De afwisseling van het type opdrachtgever, de inrichting, de achtergrond én de werkwijze maakt jouw werk ontzettend uitdagend. Ook wisselt jouw werklocatie; je werkt thuis, bij de opdrachtgever en op ons kantoor in Zwolle.

De inzet van AFAS software draagt direct bij aan een succesvollere organisatie en raakt het hart van de primaire en ondersteunende processen. Jij draagt daar actief aan bij, door wensen te analyseren en te vertalen naar gedegen AFAS-inrichting. Je draagt jouw kennis over aan opdrachtgevers zodat zij goed met de inrichting kunnen werken en deze kunnen onderhouden. Ook durf jij kritisch te zijn naar de organisatie en voorzie jij hen van gevraagd en ongevraagd advies over AFAS, de inzet van functioneel beheer en de bedrijfsprocessen.
Iedereen heeft andere kwaliteiten en we denken graag met je mee hoe we jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten. Naast beheer bij organisaties leveren we ook consultancy op projectbasis. Dit is een ander type dienstverlening, met een vaste structuur en duidelijk projectdoel.

Wil jij doorgroeien naar een rol van business of softwareconsultant? Dan is ook dat mogelijk. Op projecten werkt een collega met veel technische kennis vaak samen met een collega met veel bedrijfskundige kennis.

Ook is er een projectleider die ervoor zorgt dat jij en de opdrachtgever precies weten wat er wordt verwacht en jij je helemaal kan focussen op de inhoud. Zo versterk je elkaar én kun je van elkaar leren!
Robin Timmer

Loop onderstaande checklist door om na te gaan of dit de baan is waar jij blij van wordt:

Haal jij energie uit (een of meerdere van) de volgende punten? Ook dit zijn mogelijkheden:

Wat bieden wij jou?

Wil jij dit? Dan willen we heel graag kennismaken. 

Spreken we je snel? We zijn benieuwd naar je!

Wij zijn benieuwd naar jou, want bij Gjald weten we dat de ene consultant de andere niet is. Als consultants hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten en die heb jij ook!

We gaan daarom graag het gesprek met jou aan om meer over jou te weten te komen. Heb je jarenlange ervaring als functioneel beheerder of ben je nog niet zo lang geleden begonnen als ERP consultant? Waar krijg jij energie van? Maar ook: welke dingen laat je liever aan een collega over?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. We zeggen niet voor niets: Ontgrendel je potentieel met Gjald!
Dirk Romeijnders
Heb je vragen over deze vacature?
Stel ze aan Dirk Romeijnders:
06 – 17 38 09 17
dirkromeijnders@gjald.nl