Finance consultancy traineeship AFAS (32/40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Ben jij klaar om de wereld van inkoop, contractbeheer en facturatie op zijn kop te zetten? Onze ERP-consultants duiken dagelijks in deze vraagstukken, essentieel voor het succes van diverse organisaties. Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit dynamische werk, of je nu vers van de universiteit komt of al drie jaar ervaring hebt in finance/ERP.

Neem deel aan ons Junior Consultancy Traineeship, een tweejarig avontuur waarin je alles leert over bedrijfsvoering, AFAS-software, finance en automatisering. Je leert van ervaren professionals in de praktijk bij opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast volg je trainingen op het gebied van AFAS-software, lean management, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard compleet mét salaris, auto en tankpas.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één werk je aan uitdagende businesscases en zul je allerlei verschillende werkzaamheden uitvoeren. Je dagen zijn gevuld met meeloopdagen, het uitvoeren van ERP-projecten, trainingen bij AFAS, zelfstudie, AFAS beheer en support werkzaamheden. Ook werk je aan interne projecten om onze processen te verbeteren.

Je collega’s zijn er altijd voor je, of het nu gaat om hulp, een borrel of zelfs een wintersporttrip. Daarnaast volg je het traineeship niet alleen, maar in een groep van trainees. Zo trek je je aan elkaar op!

We zoeken iemand die:

Wat bieden wij jou?

Bij Gjald krijg je de kans om te groeien en staat persoonlijk leiderschap voorop. Onze cultuur is te omschrijven als een van continue verbetering, zowel voor jou persoonlijk als de organisatie en opdrachtgevers te verbeteren, open en bereid elkaar te helpen en het maximale uit jezelf te willen halen. Wij bieden onder andere het volgende:

Voel je de match? Wij zijn net zo enthousiast over jou als jij over dit traineeship! Solliciteer nu en begin aan een reis die je carrière zal definiëren. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Dirk Romeijnders (06-17380917).