Business Intelligence (BI) Consultant (32 / 40 uur)

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

 

Jij voelt je helemaal thuis op het grensvlak tussen business en IT en je weet als geen ander data om te zetten naar informatie, wat organisaties helpt in goede besluitvorming. Je ziet er een behoorlijke uitdaging in om informatievraagstukken van onze opdrachtgevers om te zetten in praktische, waardevolle business intelligence oplossingen.

Gjald helpt organisaties maximaal presteren en daarbij strategische doelstellingen van organisaties te behalen. Beschikbaarheid hebben over tijdige en relevante stuurinformatie is hierbij cruciaal.

Met DIVA, het door Gjald ontwikkelde dataplatform, worden meerdere databronnen en -stromen ontsloten en kan data gecombineerd en gevisualiseerd worden met Power BI of andere visualisatie tools. Dit stelt ons in staat om voor opdrachtgevers data vanuit diverse pakketten gecombineerd te visualiseren en hen te voorzien in de juiste informatiebehoefte. Het platform kent veel mogelijkheden en we hebben grote ambities om dit voor veel organisaties beschikbaar te stellen.
Voor onze opdrachtgevers ben je een deskundige gesprekspartner. Van datawarehousing, data-integratie en visualisatie tot aan implementatie in de cloud. Daarnaast wil je een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze eigen data- en visualisatie platform DIVA. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het technische (ontwikkel)vlak.

Je adviseert onze opdrachtgevers over rapportages en dashboards die je zelf ontwikkelt en implementeert. Je werkt hierbij samen met onze Business Consultant BI, de Product owner van DIVA, softwareontwikkelaars, projectleiders en HR- en ERP collega’s van Gjald.

Werkzaamheden

Functie-eisen en competenties

Digital Transformation Company

Gjald is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Gjald helpt organisaties binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Werken bij Gjald

Werken bij Gjald betekent de ultieme kans om je te ontwikkelen. Bij Gjald houden we van verandering en daarom geven we jou de ruimte om met innovatieve ideeën te komen. Samen zorgen we ervoor dat we continue onszelf verbeteren en aanpassen aan de vraag van onze opdrachtgevers.
  • Mogelijkheid om bij te dragen aan ons eigen te ontwikkelen platform DIVA
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs;
  • Inzet van TMA: Met talentmanagement richten wij ons op jouw kwaliteiten en ontwikkeling
  • Hybride werken!
  • 30 vakantiedagen (bij geen verzuim 32) op basis van fulltime dienstverband
  • Een salaris vanaf € 3.500 tot € 5.500 en bonusregeling;
  • Een leaseauto;
  • Eenmalige thuiswerkvergoeding van € 250;
  • Een prachtig kantoor in Zwolle

Praktische zaken

Past jouw visie op innovatieve bedrijfsvoering bij Gjald? Solliciteer dan direct!