Gjald Academy: een uitdagend traineeship

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Heb je een diploma Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica of een HR gerelateerde opleiding op zak en geloof je in het verbeteren van bedrijfsvoering door middel van software en automatisering? Dan hebben wij het perfecte traineeship voor jou. Binnen twee jaar leren we je alles over bedrijfsvoering, software en automatisering. Je leert van ervaren professionals in de praktijk bij echte klanten en gaat gericht op training om alles te leren over AFAS software en Lean management. Compleet met salaris, tankpas en auto.

Junior Consultancy Traineeship

We zullen je voorzien van alle faciliteiten, een salaris, een auto, een persoonlijk ontwikkelbudget, goede begeleiding en training en opleiding. We verwachten daar enthousiasme, energie, soms kunnen afzien, flexibiliteit en initiatief voor terug. Jij bepaalt daarbij op basis van je interesses de richting van je eigen groei en ontwikkeling.

Gjald is de ideale plek om carrière te maken. Vanaf je eerste werkdag kom je in aanraking met uitdagende businesscases van grote bedrijven door geheel Nederland. In teamverband leer je van ervaren collega’s en je ondergaat een intensieve training op het gebied van AFAS software.

Een combinatie van werken en leren

Starten met een traineeschip van Gjald betekent jezelf ontwikkelen en veel leren door te werken aan uitdagende businesscases en het ondergaan van voortdurende training en opleiding. Je start met meerdere trainees zodat jullie steun aan elkaar én lol met elkaar hebben bij AFAS tijdens de eerste periode.

In het traineeship wordt in het eerste jaar veel aandacht besteed aan het leren kennen van de software van AFAS. Daarnaast leer je de belangrijkste consultancyvaardigheden. In het tweede jaar breiden we dit uit met adviesvaardigheden. Ook krijg je in deze twee jaar een heel aantal inhouse trainingen op het gebied van projectmanagement, techniek en processen. Kortom, alles om je tot een volwaardig consultant op te leiden. 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Gjald hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Als consultant bedien je onze opdrachtgever, wat de basis is van ons bestaan. Je bent dus zelf ook super waardevol voor Gjald als bedrijf en kunt écht het verschil maken!

Door middel van TMA Talent Management ontdekken we samen waar je talenten en valkuilen liggen en stellen we een ontwikkelplan op.

 

Door middel van feedbacktraining geven we elkaar regelmatig feedback. We zijn resultaatgericht, maar wees niet bang om fouten te maken. De kunst is om elkaar hier wel op aan te kunnen spreken en binnen de Gjald cultuur kan dat.

Daarnaast wordt je natuurlijk in de praktijk gesteund door behulpzame collega’s (business consultants en senior business consultants) met veel kennis en ervaring.

Gjald werken bij inzet 1

“One man can make a huge difference”

Wij geloven erin dat jij als persoon het verschil kan maken. Bij onze opdrachtgevers en ook bij ons intern. Maak jij het verschil in ons team?

Hoe ziet de week van een trainee er uit?

Gedurende het traineeship zul je o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Aanmelden door te solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in ons traineeship en wil jij ons team komen versterken? Wij vertellen je graag meer.

Kijk snel bij onze vacatures en solliciteer direct!