Finance consultancy traineeship

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Hoe kan het inkoopproces van een organisatie zo optimaal mogelijk verlopen? Hoe houdt een organisatie al haar contracten goed in beeld? En hoe kunnen facturen tijdig en zo gemakkelijk mogelijk worden voldaan? Typische vragen waar onze ERP consultants dagelijks mee bezig zijn voor allerlei typen organisaties. Super interessant, want zij dragen leveren een grote bijdrage aan het succes van deze organisaties. Dat doen ze niet alleen, maar samen met ons fijne team van consultants. Ben jij net afgestuurd, of heb jij maximaal 3 jaar ervaring in het finance of IT-veld en spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder, want wij hebben het perfecte traineeship voor jou!

Junior Consultancy Traineeship

Binnen twee jaar leren we je alles over bedrijfsvoering, software, finance en automatisering. Je leert van ervaren professionals in de praktijk bij opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast volg je trainingen op het gebied van AFAS-software, lean management, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard compleet mét salaris, auto en tankpas.

We faciliteren jou met alles wat je nodig hebt, vanuit ons hechte team. We verwachten daar enthousiasme, energie, soms afzien, flexibiliteit en initiatief voor terug. Jij bepaalt daarbij de richting van je eigen groei en ontwikkeling, op basis van jouw interesses en talenten.

Gjald is dé plek om jouw carrière een vliegende start te geven. Vanaf je eerste werkdag kom je in aanraking met uitdagende businesscases van grote bedrijven door heel Nederland. We werken met een team vanuit huis, bij de opdrachtgever of in ons mooie kantoorpand in hartje Zwolle.

Je collega’s staan klaar om jou te helpen, vragen te beantwoorden, maar ook om samen een borrel te drinken of op wintersport te gaan. Daarnaast volg je het traineeship niet alleen, maar in een groep van trainees. Zo trek je je aan elkaar op!

Je hebt Gjald in handen met Rik, Robin en Maeike

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Gjald hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Door middel van TMA Talent Management ontdekken we samen waar je talenten en valkuilen liggen en stellen we een ontwikkelplan op. We zijn resultaatgericht, maar niet bang om fouten te maken. Door trainingen te volgen verstaan we de kunst feedback geven. Zo helpen we elkaar vooruit. Binnen de open Gjald cultuur kan dat.

Niet alleen, maar als team

Het traineeship is een intensieve periode, waarin je in twee jaar wordt klaargestoomd tot volwaardig finance consultant. Dat is soms pittig, maar je staat hier niet alleen voor. Samen met ons energieke team werk je voor onze opdrachtgevers. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk. Op vrijdagen houden we vaak een borrel op ons dakterras, met kerst genieten we van een heerlijk kerstdiner en in het voorjaar vertrekken we samen naar Oostenrijk om helemaal op te laden tijdens de wintersportteambuilding.

Wij ontgrendelen je volledige potentieel met AFAS

“One man can make a difference”

Wij geloven dat jij als persoon het verschil kan maken. Bij onze opdrachtgevers en intern. 

Maak jij het verschil in ons team?

Hoe ziet de week van een trainee er uit?

Gedurende het traineeship zul je allerlei verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan:

Wat vragen we van jou?  

Kun je je hierin vinden? Dan zoeken we naar jou!

Ben jij net zo enthousiast over het traineeship als wij? Solliciteer dan snel.

Wil jij eerst nog meer weten? Neem dan gerust contact op met Dirk Romeijnders, ERP Business consultant bij Gjald. Hij vertelt je met heel veel plezier meer over het traineeship! Hij is te bereiken via 06-17380917.

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 8 januari. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 12 januari. In dit gesprek leren we jou graag kennen, en krijg jij de ruimte om ons te leren kennen. Hebben we een klik? Dan vragen we je een TMA talentenanalyse in te vullen voor een tweede gesprek. We streven ernaar het traineeship op 1 februari te starten. Past dit jou niet? Dan kijken we samen naar wat mogelijk is.