Employee Journey: vind en bind talent voor jouw organisatie

Je rol als HR manager maakt het verschil

Medewerkers zijn hét onderscheidend vermogen in succes. Daarom is het aan het aantrekken van talent met de juiste kennis en kunde, medewerkers met passie voor hun werk en oud-medewerkers die fungeren als ambassadeur voor jouw organisatie zo belangrijk. Om dit te bereiken is een optimale inrichting van de employee journey van groot belang. De employee journey is de reis die een medewerker aflegt binnen de organisatie van aanname tot vertrek. Als werkgever wil je uiteraard dat deze journey voor iedereen positief wordt ervaren en leidt tot optimale groei. Maar hoe zorg je dat je deze goed uitstippelt? En meet of jouw inzet leidt tot betere resultaten? Wij vertellen het jou in ons webinar! 

Met voldoende aandacht voor de totale employee journey creëer je meer omzet, minder verloop en minder verzuim. Daarnaast word je hierdoor een gewilde werkgever voor nieuw talent. Organisaties zijn tegenwoordig genoodzaakt flink te investeren in de employee experience. Reden hiervan is uiteraard de wereldwijde schaarste aan talent. Hoe pak je dit aan?

HR is betrokken bij elke fase van de employee journey. Daarom is het belangrijk dat de voortrekkersrol wordt vervuld bij het bevlogen maken en behouden van medewerkers. Of het nu gaat om het creëren van een sterk werkgeversmerk of onboarding, de betrokkenheid van HR speelt een invloedrijke rol. Het vertalen van korte- en langetermijnsvisies naar organisatiedoelstellingen zijn de weg naar het stellen van de juiste HR-doelstellingen.Gjald liet je tijdens het webinar zien hoe je met digitalisering en AFAS de employee journey een boost kunt geven met onder ander on- en offboarding, gesprekken cyclus stimuleren of zorgen voor een bloementje op belangrijke momenten.

Op donderdag 9 juni organiseerde Gjald een webinar waarin we jou meenamen door de gehele employee journey.

Aanvullend op dit webinar hebben wij de Gjald Employee journey beoordelingsgrafiek ontwikkeld.

Tijdens ons webinar laten wij je zien hoe je deze gebruikt.

Na dit webinar, weet jij:

Kortom: veel tips om op strategisch niveau van grote waarde te zijn voor de organisatie en jezelf te laten zien als strategisch business partner. Nieuwsgierig? Kijk het webinar terug.

Dit webinar wordt gepresenteerd door:

Gjald-team-04
Maeike Walstra​

Algemeen directeur Gjald

Eline Klaver
Eline Klaver

Projectleider, Business consultant HR

Dit webinar terugkijken