Ontdek de kracht van Profit 18.
Nu 3 halen = 2 betalen. Waar wacht je op?

Implementatie van AFAS software bijna klaar, en dan? Met Test & Acceptatie van Gjald ga je met een gerust hart naar de livegang

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Profit 18 is uit en zit boordevol nieuwe functionaliteiten. We kunnen ons voorstellen dat er veel op je afkomt. Wat gebruik je wel en wat niet? Heb je nu last van verouderde functionaliteiten die je werkproces vertragen? Kan je financiële- of HR-proces wel een boost gebruiken? Als je AFAS hebt, moet je het ook goed gebruiken. Om die reden bieden we je nu de tijdelijke actie: 3 functionaliteiten halen = 2 betalen. Waar wacht je op?

De voordelen van Profit 18

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte, maar hier vind je alle nieuwe voordelen van Profit 18 op rij. Bekijk de checklist voor de overgang naar Profit 18. Bepaal de datum voor overgang. Bereid je goed voor en wij doen de rest voor je.

Zomeractie: 3 functionaliteiten halen = 2 betalen

Herkenbaar? Je wilt je digitale processen versnellen met AFAS, maar door verouderde functionaliteiten kom je niet lekker vooruit. Tijdens de zomermaanden gaan we een exclusieve deal met je aan. De volgende 10 functionaliteiten bieden we aan voor 3 halen = 2 betalen.

Ontdek de voordelen van AFAS Profit 18 ERP:

  1. In één keer registreren van grote hoeveelheden inkooporders inclusief leverschema’s.
  2. Bespaar tijd door extra rollen op te nemen in de workflows voor contractmanagement bij wijzigingen, verlengingen en opzeggingen.
  3. Versnel je betalingsproces door betaallinks te verstrekken bij facturen.
  4. Meer controle op de maand- en jaarafsluiting door financiële periodes af te sluiten.

Ontgrendel de potentie van AFAS Profit 18 HRM:

  1. Automatiseer je onboarding en offboarding door middel van workflows.
  2. Thuiswerken: leg de thuiswerkdagen vast en koppel dit automatisch aan de bezetting op kantoor en aan thuiswerkvergoedingen.
  3. Voldoe actief aan de archiefwet door bewaartermijnen op dossiers toe te passen.
  4. Leg flexibele uren eenvoudiger vast door flexibele roosterplanningen.
  5. Verbeter je werving- en selectieproces door o.a. automatische salarisindicaties via Google Jobs en statussen van kandidaten bij te houden.
  6. Koppel de rapporten loonstaat, afdrachtsvermindering verzamelloonlijst en verzamelloonstaat aan de rapporttypes: alles in één cockpit zichtbaar.’

Ontdek de kracht van Profit 18. Meer weten? Laat je gegevens achter en wij bellen je vandaag terug.