Ontdek de kracht van Profit 1

Profit 1 is uit en zit boordevol nieuwe functionaliteiten. We kunnen ons voorstellen dat er veel op je afkomt. Wat gebruik je wel en wat niet? Heb je nu last van verouderde functionaliteiten die je werkproces vertragen? Kan je HR-proces wel een boost gebruiken? Als je AFAS hebt, moet je het ook goed gebruiken. Om die reden willen wij klanten uitdagen om samen met Gjald mee te denken over de te maken verbeterslagen. Waar wacht je op?

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

De voordelen van Profit 1

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte, maar hier vind je alle nieuwe voordelen van Profit 1 op rij. Bekijk de checklist voor de overgang naar Profit 1. Bepaal de datum voor overgang. Bereid je goed voor en wij doen de rest voor je.

 

Ontgrendel de potentie van AFAS Profit 1 Algemeen:

  1. Werk jij workflow gestuurd? Met de inrichting om workflows automatisch conditioneel af te handelen creëer jij overzicht in alle openstaande taken.
  2. Hoe navigeer jij door de autorisatietool? Met het nieuwe autorisatiedashboard heb je efficiënt inzicht in alle vormen van autorisaties binnen jouw omgeving.
  3. Wat voor cijfer geven jouw collega’s de look & feel van Insite van jouw organisatie? Verbeter de gebruikerservaring door de look & feel van Insite te optimaliseren of ga mee in de AFAS standaard die automatisch periodiek wordt bijgewerkt.
  4. Welk percentage van jouw organisatie gebruikt dagelijks Insite? Realiseer met behulp van pushnotificaties op de PocketApp snellere opvolging van taken door medewerkers.

 

Ontgrendel de potentie van AFAS Profit 1 HRM:

  1. Welk percentage van jouw werkzaamheden zijn administratief? Optimaliseer je werving & selectie processen door efficiënter te werken vanaf de sollicitant stamkaart.
  2. Wil jij ook daadwerkelijk sturen op formatie? Krijg met formatiebeheer direct inzicht in de realisatie van de formatiebudgetten van jouw organisatie.
  3. Hoeveel van jouw bij mutaties behorende documenten zijn gedigitaliseerd? Maak de stap van administratief naar controlerend en bespaar tijd door bij in-, door-, en uitstroom behorende documenten en/of brieven te digitaliseren.
  4. Gaan medewerkermutaties nog wel eens mis bij jouw organisatie? Met Profit 1 kunnen profielen zo ingericht worden dat dit verleden tijd is.

 

Zomeractie: Heb je het ook? Gebruik het dan.

Let op: Als je AFAS gebruikt betekent de nieuwe release van Profit een kans om te verbeteren. Ben jij benieuwd wat de grootste veranderingen zijn en wat Gjald hierin voor je kan betekenen? Een belletje is efficiënter dan zelf op onderzoek uitgaan. Dan denken wij met je mee.

Ontdek de kracht van Profit 1. Meer weten? Laat je gegevens achter en wij bellen je vandaag terug.