Maak met de AFAS LPB-koppeling een échte efficiëntieslag 

Efficiëntie is goud waard. We zijn als mens constant op zoek naar nieuwe manieren om efficiënter ons werk te doen. Vooral als het gaat om personeelsadministratie. AFAS maakt op zichzelf al een enorme impact op de efficiëntie binnen de organisatie. Maar zoals Gjald betaamd is de zoektocht naar nieuwe inzichten en oplossingen een doel die we altijd nastreven. Gjald is flink bezig geweest om de efficiëntie van de personeelsadministratie naar een nog hoger niveau te tillen. We hebben een koppeling ontwikkeld binnen AFAS waarmee je een echte efficiëntieslag kan slaan.  

LPB-koppeling

Deze LPB-koppeling is in het leven geroepen om administratieve werkzaamheden van de personeelsadministratie significant te verminderen. Dit efficiënte proces zorgt ervoor dat het verlof n.a.v. de gemaakte keuze automatisch wordt bijgewerkt en altijd up-to-date en inzichtelijk is. Daarnaast is er een integratie met de payroll als de medewerker kiest voor uitbetaling van het verlof. AFAS heeft handige standaardprocessen die een groot deel van de werkzaamheden automatiseert, en middels deze LPB-koppeling verwerk je óók bovenstaande processen automatisch.

Wij inspireren AFAS-gebruikers om het maximale potentieel te ontgrendelen. Wil je meer informatie over de LPB-koppeling of direct een implementatie inplannen? Dat kan! 

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  

AFAS LPB-koppeling, AFAS efficiëntie

De LPB koppeling: wat wordt mogelijk en wat levert het op

  • Een uniform keuzeformulier voor de hele organisatie, op één centrale plek: InSite
  • Leg data direct vast in de bron waarmee je zoeken, wachten en transport elimineert
  • Verlofintegratie in de payroll
  • Automatische toekenning van verlofrechten op basis van leeftijd en de omvang en duur van het dienstverband
  • Automatische overname en aanpassing van LPB-saldi bij een wijziging in de aanstelling. Dit resulteert in minder kans op invoerfouten en geen driedubbele werkzaamheden meer.
  • Medewerkers leggen jaarlijks hun keuzes vast in een overzichtelijk digitaal formulier op InSite
  • Automatische afhandeling van gemaakte keuzes
  • Op basis van deze keuzes volgt een volledig geautomatiseerde actie in AFAS (incl. eventuele verwerking in de salarisadministratie)

Zo werkt Gjald

Gjald gelooft erin dat je met de aanschaf van AFAS Profit kennis van bedrijfsvoering koopt. Alle best practices van bedrijfsvoering zijn te vinden in AFAS software. Samen met onze branchekennis zorgen we ervoor dat AFAS Profit optimaal voor je organisatie wordt ingericht. We starten altijd met een scan waarin we het verbeterpotentieel in kaart brengen. In een plan van aanpak gaan we in op de stappen die je organisatie moet nemen om de gewenste verandering door te voeren. We gaan resultaatgericht te werk en zorgen ervoor dat je na een implementatie of optimalisatie altijd kan beschikken over excellente support.

Meer over Gjald

Inspirerend

Er is meer mogelijk dan je denkt. Wij laten je nieuwe wegen naar succes zien.

Doelgericht

Met onze ‘high performance’-instelling helpen we je om al jouw ambitieuze doelen te behalen.

 

Ondernemend

Wij snappen dat AFAS slechts een tool is en denken mee met je business.