Online Event:

Onderwijsondersteunend Personeel; laat je expertise zien

Live stream

Ken je dat? Dat je met zoveel kennis en wetenschap rondloopt, maar nauwelijks het idee hebt dat je daar anderen mee kunt verrijken? Uit je schulp kruipen, je stem laten horen en het gevoel krijgen dat je daadwerkelijk je opgedane kennis kan verspreiden. Niet alleen profileer je jezelf wat meer, maar maak je het behalen van gezamenlijke doelen een stuk makkelijker. Met andere woorden: laat jezelf zien!

We hebben jullie gehoord en hebben ook dit jaar weer de dag van OOP georganiseerd! Deze keer kozen we wegens omstandigheden voor een online event, dat gehouden werd op dinsdag 16 november. We daagden jullie uit om vol motivatie deel te nemen en jullie beste beentjes voor te zetten.

Niemand minder dan ‘Het Orakel van Gramsbergen’, Erik Hulzebosch, was tijdens deze editie gastspreker. Hij heeft met zijn ludieke verhalen uitgedaagd om meer ‘in the picture’ te treden en te laten zien dat het behalen van gestelde doelen veel vanzelfsprekender kan gaan.

Zijn belangrijkste thema ‘OOP-er laat je meer zien’ werd aangevuld met inspirerende lessen uit de topsport, bijvoorbeeld:

Andere thema’s die de revue gepasseerd zijn:

Dit event heeft al plaatsgevonden, je kunt de opname terugkijken​
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze dag werd georganiseerd door:

Gjald-team-04
Maeike Walstra​

Algemeen directeur Gjald

Abel Dijkhuis
Abel Dijkhuis

Directeur Administratie & Advies Winkler Prins

Andries-IJbema
Andries IJbema

Beleidsmedewerker P&O CSG Lauwers College

Phia-van-den-Berg
Phia van den Berg

Directeur beleid en beheer CVO Zuid-west Fryslan

Gjald-inzet-16
Jori Neef

Sales manager Gjald

Deze dag werd gesponsord door: