Je hebt Gjald in handen

Business Intelligence voor consultancies

Al 250+ organisaties zijn succesvoller dankzij Gjald

Data uit jouw organisatie is bepalend voor jouw resultaat en voortgang. Realtime inzicht op productiviteit, capaciteit, projectadministratie, liquiditeit en nauwkeurige forecasting geven het tempo aan en bepalen de kwaliteit van jouw business. Dag in dag uit. Jaar in jaar uit.

Gjald heeft verstand van bedrijfsvoering die kennis en kunde combineert met moderne inzichten en technologie. Met state-of-the-art  BI (Business Intelligence) tooling gekoppeld aan bestaande Oracle, SAP of AFAS ecosystemen lukt het Gjald te ontsluiten wat jij direct beschikbaar wilt hebben om je organisatie optimaal up-and-running te houden. Na één druk op de knop.

Kennis is macht?

Nee: inzicht is macht. Inzicht om je bedrijfsvoering next level te brengen.

Niet elke BI-partner heeft een visie op de strategie, verstand van finance, HR management, KPI’s en stuurinformatie. Gjald heeft die visie wel. Wij zorgen dat je processen op de juiste manier worden ingericht en dat je de juiste KPI- en stuurinformatie hanteert om de juiste beslissingen real-time te nemen.

Deze 3 klanten hebben een beter zicht op hun bedrijfsvoering:

Wil jij ook Gjald in handen? 250+ klanten gingen je voor.

Digitalisering van de organisatie geeft Fiscount veel energie

Digitalisering van de organisatie geeft Fiscount meer energie

Fiscount is een kennis- en advies­centrum met ruim 700 kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belasting­advieskantoren als klant.

Ekwadraat over begelei­ding bij herstructuring van werkprocessen

Onafhankelijk energie adviesbureau Ekwadraat Advies is gespecialiseerd in duurzame energie, energie­besparing, circulaire economie en transitiemanagement.

The Human Network standaardiseert bedrijfsvoering voor optimale klantgerichtheid

Bij The Human Network werken 500 professionals aan specialistisch advies- en capaciteitsvraagstukken voor opdrachtgevers.

Jouw data is er. Maar waar?

Hoe zet je jouw data optimaal in voor effectieve benchmarking en bedrijfsvoering? Gjald weet hoe en doet het ook. Een geweldige minderheid van de organisaties in Nederland heeft realtime inzicht in de dagelijkse werkprocessen, logistieke bewegingen, finance, in- en verkoopcijfers, personeelsgegevens et cetera.

Stel je eens voor wat overzichtelijke en praktische beschikbaarheid van al die informatie voor jouw organisatie kan betekenen? Denk aan een hogere productiviteit, betere forecasting, slimmere besteding van budgetten en meer geluk en plezier op de werkvloer.

Inzicht biedt naast voordelen ook kansen. En die wil je niet laten liggen.

Verstopt inzicht: Als je het hebt, gebruik het dan ook!

Misschien denk je dat de dashboards uit jouw CRM, HR en ERP systemen je een compleet inzicht geven. Maar dan heb je de ontsluiting van data via Power BI en DIVA nog niet gezien. Want dat is pas inzicht.

De beschikbare gangbare systemen bieden overzicht op elk specifiek gebied. Maar is dit het overzicht zoals jij dit wilt? De consultants van Gjald werken als strategische business partners met verstand van bedrijfsvoering. Onze experts richten Power BI in op jouw business. Koppeling met je systemen geven een overzichtelijke output: precies zoals jij dit wilt!

De voordelen van DIVA™

Je kunt DIVA™ ook inzetten in combinatie met open-source databases. Een oplossing als Microsoft SQL Server kan in sommige gevallen wel 10 keer duurder zijn dan een open-source variant met dezelfde specificaties (€2.000 vs €200 per maand).

Niet elke bronapplicatie geeft historische data vrij. Met DIVA™ kun je zelf een database van historische data opbouwen.

Als je veel gebruikers hebt kan een tool als PowerBI aardig in de papieren lopen. DIVA™ biedt de mogelijkheid om gratis visualisatietools in te zetten die geschikt zijn voor grote groepen gebruikers.

DIVA™ kan wijzigingen in een databron realtime doorzetten naar bijvoorbeeld een narrowcastingsysteem. Zo worden realtime visualisaties mogelijk en beschikt je organisatie altijd over de meest actuele data.

DIVA™ kan gehost worden binnen de cloudomgeving van Gjald of die van jouw organisatie.

Het Juridisch Loket: hoezo complex?

Van chaos naar ordening

Tijdens de intake geven opdrachtgevers aan door de bomen het bos niet meer te zien. Gjald stelt hun gerust: in elke chaos zijn patronen te herkennen en waar een wil is, is een weg. De klant geeft die wil aan. Wij zorgen dat je snel Gjald in handen hebt zodat die wil snel werkelijk wordt. Hoe dan? Lees de case!

Overzicht na inzicht

Dagelijkse routine

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Laten we speeddaten!

Plan een afspraak in

Heb jij vragen over hoe BI binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Plan een 1:1 afspraak in met één van onze experts voor een antwoord op al je vragen.

 

Of neem contact op met
Hendrik van der Woude 

hendrikvanderwoude@gjald.nl