HR Quick scan

Een data-analyse van je AFAS-omgeving voor inzicht in doorlooptijden en automatiseringsgraad

AFAS software logo wit png

Maak je medewerkers efficiënter door het maximale uit AFAS te halen.

Al 250+ organisaties halen het maximale uit AFAS dankzij Gjald

Word de strategische HR Lead en omarm innovatie & digitalisering

Handbook: HR van de toekomst. Het volgende niveau bereik je door innovatie & digitalisering.

Je winst van samenwerken met Gjald

Resultaatgericht

Krijg inzicht in automatisering

Gjald geeft je met een data-analyse inzicht in je automatiseringsgraad

Planmatige aanpak

Krijg overzicht van doorlooptijden

Gjald geeft je een overzicht van de doorlooptijden van al je processen

Capaciteit icon

Verbeter door sterk advies van Gjald

We leveren een advies met concrete feiten en onderbouwing voor optimalisatie van doorlooptijden, processen en automatisering

Kortere doorlooptijden en kosten besparen

Door optimalisatie van AFAS kun je doorlooptijden van processen verkorten en kosten besparen. Met de HR Quick scan krijg je snel inzicht in je huidige automatiseringsgraad en doorlooptijden. Op basis van onze ervaring kunnen we snel advies geven over verbeteringen om snel resultaat te boeken. 

Je hebt de software van AFAS al een tijdje in gebruik en wilt graag verder om het maximale eruit te halen. De HR quick scan van Gjald biedt je inzicht in de doorlooptijden en automatiseringsgraad en geeft je concreet advies over de verbetering hiervan.

Meer weten

Je wilt graag aan de slag om meer processen te digitaliseren en te automatiseren maar je weet niet goed wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van de software zijn. Laat je inspireren door Gjald en je meenemen in de mogelijkheden. Je kunt snel winst boeken in digitalisering zodat jij je kunt richten op adviestaken en minder op administratievoering.

Meer weten

Je wilt graag je organisatie inspireren met de mogelijkheden van de software van AFAS en proactief doorontwikkeling stimuleren. Je wordt graag geïnspireerd en meegenomen in de mogelijkheden.

Meer weten

Gjald HR Quick Scan is geschikt voor ..

Deze organisaties hebben Gjald in handen

NHL Stenden logo

"Door proceseigenaren uit de organisatie samen te laten werken met onze eigen functioneel beheerders en experts van Gjald, is er in korte tijd veel bereikt. AFAS moet onze bedrijfsvoering optimaler ondersteunen waarbij wij gebruik moeten kunnen maken van de best practices die door AFAS zijn ontwikkeld."

Peter Wemmenhove

Sport Fryslan

“Het is een echte samenwerking, zowel goed contact met de projectleider als met de consultants die hier over de vloer zijn gekomen. Ze waren echte collega’s tijdens het project, deden mee aan onze routines zoals fitpauzes. Het resultaat is niet alleen een portal, maar ook kennisoverdracht van Gjald naar onze organisatie.” 

Allard Donker

ASH logo

"Gjald was de enige die constructief en eerlijk durfde te communiceren en niet voor het onbekende wegliep. Een verademing om te merken hoe je gezamenlijk succesvol kan inventariseren wat er nodig is en de plannen daarop kan afstemmen."

Ton Ravensbergen

Veiligheidsregio Fryslan

“Gjald heeft ons niet alleen fantastisch geholpen, de consultants waren altijd bereikbaar en zeer bekwaam. Hier bovenop komt nog dat we dankzij Gjald onze eigen afdelingen konden ontzorgen van het opzetten van de optimalisaties die we wilden doorvoeren.”

Floortje Pas

Kees Smit logo

“De samenwerking met Gjald is ontzettend fijn gebleken. Wij zien de consultants vanuit Gjald als echte sparringpartners, bereid om met ons mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen."

Rik Kokhuis

Wooncompagnie

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Gjald. Gjald weet een brug te slaan tussen een technisch pakket en wat een organisatie echt nodig heeft."

Ellen de Witte

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier, ons bellen op 088 – 520 60 40 of e-mailen naar info@gjald.nl

Contactgegevens Gjald

Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle